EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38876 tot 38880 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Zware tijden voor doe-het-zelfwinkels

De woninginrichters zien de verkopen niet alleen flink teruglopen als gevolg van een dalende consumptie. Ook de enorme terugval in het aantal woningen dat van eigenaar wisselt heeft ingrijpende gevolgen voor de omzetten. Doordat er minder huizen worden verkocht en minder vaak huizen worden verbouwd, dalen de uitgaven voor de inrichting van woningen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

AEX opent vlak

De beurs in Amsterdam is zonder grote uitslagen geopend. De andere Europese beurzen begonnen gemengd. Beleggers koesteren een sprankje hoop dat de zogeheten 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten kan worden afgewend.

Daarnaast wordt gewacht op de Amerikaanse centrale bank, die later op de dag begint met een tweedaagse beleidsvergadering.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Huizenmarkt VS: herstel of bodem?

Veel analisten verwachten voor het komende jaar een herstel van de Amerikaanse huizenmarkt. Toch lijkt een logische vraag niet altijd gesteld te worden: hoe kan het dat een huizenmarkt gaat herstellen, als de economie lijkt terug te vallen, lonen gelijk blijven, er nog steeds sprake is van een hoge werkloosheid en een gebrekkige kredietverstrekking?

In 2008 tot en met het jaar 2010 vonden er veel ‘foreclosures’ plaats in Amerika. Huiseigenaren die de hypotheek van het huis niet meer konden betalen, zagen zichzelf genoodzaakt om hun huis te verlaten. Dat had niet alleen invloed op de huizenmark, maar ook op de gehele Amerikaanse – en wereldwijde – economie.

Lees verder op optieblog.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

9 handige tradingtips

We zijn geen traders bij Slim Beleggen, maar voor wie toch in-to trading is, kwamen we op 9 handige tips (lees: leefregels) uit:

Traden is dus enkel weggelegd voor de zeer ervaren en gedisciplineerde belegger met veel incasseringsvermogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Manpower waarschuwt voor slecht begin arbeidsmarkt

Uitzendbureau Manpower waarschuwt voor een slecht begin van 2013 op de arbeidsmarkt. Steeds meer werkgevers vrezen personeel te moeten ontslaan.

Uitzendbureau Manpower waarschuwt voor een slecht begin van 2013 op de arbeidsmarkt. Steeds meer werkgevers vrezen personeel te moeten ontslaan.

Manpower doet ieder kwartaal onderzoek naar het sentiment onder werkgevers. Zij blijken bijzonder negatief over de vooruitzichten op de arbeidsmarkt. Ze verwachten in het eerste kwartaal van 2013 8 procent minder werkgelegenheid te kunnen bieden.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs