EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38886 tot 38890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

De echte reden waarom de superrijke Chinezen hun land verlaten

27 procent van alle Chinese ondernemers met een vermogen van meer dan 100 miljoen renminbi (18,66 miljoen euro), woont nu al buiten China. Nog eens 47% overweegt te emigreren. Meer dan twee op drie superrijke Chinezen wil dus liever niet in China blijven. Hua Ti kaart de oorzaken van de exodus aan in de Economic Observer. Het artikel werd in het Engels vertaald door WorldCrunch.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Uw pensioenoverzicht wordt realistisch

Het jaarlijkse pensioenoverzicht geeft een te rooskleurig beeld. Het overzicht moet daarom worden aangepast zodat mensen eerlijker worden ingelicht over hun pensioen. Dat vindt een meerderheid in de Tweede Kamer.

Lees verder op mt.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Tewerkstellingskansen verbeteren niet begin 2013

De kans op werk verbetert niet de volgende maanden, zo blijkt uit de barometer van Manpower. Die barometer is gebaseerd op een rondvraag bij 750 Belgische werkgevers. Even veel (6 pct) zijn van plan om tussen nu en einde maart medewerkers aan te werven als er van plan zijn om mensen te ontslaan. Liefst 86 pct verwacht een status quo van het personeelsbestand.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

BIS waarschuwt voor nieuwe zeepbel

De koersen van risicovolle beleggingen zijn in de afgelopen drie maanden gestegen ondanks zwakkere groeivooruitzichten. De rente op bedrijfsobligaties is gedaald naar het laagste niveau sinds de uitbraak van de financiële crisis in 2008. De beweeglijkheid (volatiliteit) is nooit zo laag geweest sinds 2005. Er is dan kans op een nieuwe zeepbel. Dat schrijft de BIS, de club van centrale banken, in haar kwartaalrapport.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Kijk kritisch naar pensioenoverzicht: 5 vragen

Een meerderheid in de Tweede Kamer wil dat het pensioenoverzicht verandert. Het huidige overzicht zou te rooskleurig zijn en geen eerlijk beeld geven over de toekomst. Waar moet je op letten als je naar je pensioenoverzicht kijkt; vijf vragen over jouw pensioen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs