EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38891 tot 38895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 december 2012

Investeringsbank moet radicaal blijven herstructureren

Investeringsbanken moeten de komende jaren nog eens 40.000 extra banen schrappen, bovenop de 40.000 ontslagen die afgelopen jaar al zijn gevallen of aangekondigd. Dit blijkt uit studie van Roland Berger Strategy Consultants. Deze herstructureringsmaatregel is noodzakelijk om het voortbestaan van een derde van de wereldwijde zakenbanken in de komende drie tot vijf jaar veilig te stellen.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2012

VS en VK verbruiken minder olie, China verbruikt meer

The chart shows that by 2030 world output of oil and other liquid fuels from current fields is expected to drop to 43 million barrels per day (mbpd), some 62 million barrels below projected demand of 105 mbpd. (Though prepared in 2009, the chart takes into account known projects expected to be producing by 2012.) This drop is consistent with the observed decline in the worldwide rate of production from existing fields of about 4 percent per year. Certainly, there will be more projects identified in the 18 years ahead.

[...]

Lees verder op theoildrum.com
Geplaatst op: zondag 23 december 2012

'Italië kan spanning aan zonder hulp ECB'

Italië kan de huidige spanning op de financiële markten het hoofd bieden zonder hulp van de Europese Centrale Bank (ECB). Dat zegt bestuurder Ignazio Visco van de Italiaanse centrale bank in een zondag gepubliceerd vraaggesprek met dagblad La Stampa.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2012

Irak breidt haar goudreserve flink uit

Irak heeft voor het eerst sinds jaren weer goud aan haar reserves toegevoegd. Het land kocht in de maanden augustus en september in totaal meer dan 25 ton goud, zo blijkt uit de meest recente data die het IMF heeft vrijgegeven. De aankoop van Irak behoort tot de grootste officiële aankopen van dit jaar. Alleen Rusland, Turkije en Kazachstan kochten dit jaar in een soortgelijk tijdsbestek meer goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 23 december 2012

'Iran omzeilt olie-embargo'

Iran heeft een manier gevonden om het embargo op de verkoop van zijn olie te omzeilen. 

Iran heeft een manier gevonden om het embargo op de verkoop van zijn olie te omzeilen. 

Daardoor is de olie-industrie, die er twee maanden geleden 'slecht aan toe' was, weer bijna overeind gekrabbeld. Dat heeft de Iraanse minister van oliezaken Rostam Ghasemi zondag voor de Iraanse staatstelevisie gezegd.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs