EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38896 tot 38900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit licht hoger

De AEX sloot dinsdag licht hoger, na een handelsdag die werd gekenmerkt door gebrek aan richtinggevende data en lage volumes.

De AEX sloot 0,1% hoger op 337,62 punten. De Midkap eindigde vlak op 524,09 punten. De ASX eindigde met 0,1% verlies op 388,79 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Beurs opnieuw licht hoger

De Bel20 van de Brusselse beurs bewoog opnieuw amper. De sterindex eindigde 0,10 procent hoger op 2.442,81 punten. Bij de stijgers viel KBC op, Mobistar zat in de hoek waar de klappen vielen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

'Aangetekend goud komt niet altijd aan'

Dat zei Beeuwke Keizer, directeur van Federatie Goud en Zilver, dinsdag na berichtgeving hierover door De Telegraaf. ,,Juweliers, goudsmeden, de groothandel, horlogemakers, ze doen er alles aan om hun pakketjes veilig te verzenden, maar toch krijgen we berichten dat ze niet aankomen. Of het nu diefstal of een warrige distributie is, geen idee, maar ze komen niet aan'', waarschuwt Keizer.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

“Obama zal van de VS een Griekenland in uitvergroot formaat gaan maken”

De onderhandelingen over de fiscal cliff willen in de VS niet vlotten, volgens de laatste verslaggeving staan de onderhandelaars nog zo goed als nergens. Nochtans dringt de tijd, want het hakbijl zal op 1 januari eerstkomend onvermijdelijk vallen.

Sommige politici zien de situatie ronduit dramatisch in. Dat is onder andere het geval met de republikeinse senator Lindsey Graham, die in CBS’ “Face The Nation” verklaarde dat Amerika de fiscall cliff niet zullen kunnen vermijden en hierdoor die dieperik in zal duiken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Beurzen sluiten onveranderd

Beleggers op de Europese aandelenmarkten gaven dinsdagmiddag de koerswinsten van eerder op de dag grotendeels op. De graadmeters sloten overwegend vlak. De beursomzetten bleven daarbij laag. De begrotingsruzie in de Verenigde Staten houdt veel beleggers langs de zijlijn.

De AEX-index in Amsterdam sloot 0,1 procent hoger op 337,62 punten. De hoofdindex leek eerder op de dag opnieuw af te stevenen op de hoogste slotkoers van het jaar. In de afgelopen twee handelssessies had de hoofdindex de hoogste slotstand van dit jaar ook al in het vizier, maar viel de markt richting de slotbel steeds terug.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs