EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38901 tot 38905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Standard & Poor's waarschuwt Groot-Brittannië

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft donderdag de verwachting voor de kredietwaardigheid van Groot-Brittannië van stabiel naar negatief verlaagd. Dat vergroot de kans dat binnen 2 jaar de Britse kredietwaardigheid, die nu nog bij S&P de hoogste AAA-status heeft, naar beneden gaat.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Onzekerheid fiscal cliff drukt Wall Street

De beurzen in New York gingen donderdag eensgezind omlaag. De onrust over de begrotingscrisis in de Verenigde Staten bleef zorgen voor voorzichtigheid bij beleggers.

De Dow-Jonesindex noteerde halverwege de handel 0,4 procent lager op 13.191 punten. De brede S&P 500 zakte 0,6 procent tot 1420 punten en de technologiebeurs Nasdaq verloor 0,7 procent tot 2992 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Klinken op een ‘gouden’ 2013

Nog even en 2012 gaat alweer de geschiedenisboeken in. Het was een goed beursjaar en 2013 dient zich nu al aan als een jaar vol spektakel, maar voor ons primeren enkele thema’s, waaronder goud.

Bij Slim Beleggen zijn we er al langer van overtuigd dat de goudprijs nog (veel) hoger kan in de komende jaren. Diegene die nog niet mee is in het goudverhaal, kunnen we nog eens wijzen op de onderstaande argumenten die wijzen op een stijgende prijs van goud in de komende jaren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Bernstein’s 13 voorspellingen voor 2013

Richard Bernstein van Merill Lynch komt nu al met 13 voorspellingen voor 2013. Er zitten enkele verrassende vaststellingen tussen:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Een grafiek zegt meer dan 1.000 woorden

Omdat we niet altijd met analyses moeten gooien, hebben we een grafiekenfestival georganiseerd als eindejaarscadeau! Een grafiek zegt soms meer dan een analyse van 1.000 woorden. Waarom dit, waarom dat, als dit, als dat,… is soms overbodig. De harde feiten zie je dan op de grafiek.

De meest besproken death cross is die van Apple. Dit maakt het aandeel technisch heel kwetsbaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs