EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38911 tot 38915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

'Pas halverwege eindejaarsrally'

We zitten pas op de helft van de eindejaarsrally. We hebben dus nog twee mooie beursweken te gaan, tenzij de budgettaire afgrond roet in het eten gooit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

De euro: wat ging er mis, wat gaat er gebeuren? (video)

De euro was bedoeld als stabiele munt voor heel Europa, maar liep uiteindelijk uit tot een crisis. Een korte animatie over wat er mis ging met de euro.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Scherper toezicht op besturen pensioenfondsen

Het kabinet gaat het toezicht op besturen van pensioenfondsen verscherpen. De fondsen mogen geen beloningsbeleid hanteren dat aanmoedigt tot het nemen van onnodige risico's.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Griekse werkloosheid blijft maar toenemen

De werkloosheid in Griekenland is in het derde kwartaal opnieuw verder toegenomen tot een nieuwe recordhoogte. De werkloosheidsgraad kwam uit op 24,8 procent, na 17,7 procent tijdens hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Dat meldt het Griekse bureau voor de statistiek (Elstat).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Centrale banken verlengen valutaswap tot februari 2014

Een aantal grote centrale banken heeft besloten de door van de onderlinge valutaswaps met een jaar te verlengen tot 1 februari 2014. De Federal Reserve, de Bank of Canada, de Bank of England, de ECB en de Swiss National Bank kunnen via deze valutaswap tijdelijke liquiditeit aan elkaar verstrekken. Ook zal de Federal Reserve volgens deze overeenkomst dollarliquiditeit verschaffen aan centrale banken om te kunnen voldoen aan de vraag naar dollars bij commerciële banken in de verschillende landen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs