EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38921 tot 38925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Nikkei eindigt hoger

De beurs in Tokio is woensdag hoger gesloten. Beleggers gingen op zoek naar veiligere havens en kochten aandelen van retailbedrijven en staalconcerns. De exportbedrijven werden daarbij van de hand gedaan door de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten. De Nikkei eindigde 0,4 procent hoger op 9468,84 punten.

Het Japanse detailhandelsconcern Fast Retailing klom 3 procent nadat de eigenaar van de kledingketen Uniqlo liet weten dat de omzet van winkels die langer dan een jaar open zijn vorige maand met 13,7 procent is gestegen. Sharp zette de stijging voort met een winst van 4 procent. De Amerikaanse chipmaker Qualcomm bevestigde tot 120 miljoen dollar te investeren in het noodlijdende technologiebedrijf.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Extra Europees overleg over bankentoezicht

Er komt een extra vergadering over het Europees bankentoezicht. De ministers van Financiƫn van de 27 EU-landen zullen woensdag 12 december opnieuw bijeenkomen. Dat maakte voorzitter Cyprus bekend. Overleg in Brussel leidde dinsdag nog niet tot een eindakkoord.

Het is de bedoeling dat de ministers het voor het einde van het jaar eens worden over een toezichthouder op het Europees bankwezen. Het toezicht komt onder verantwoordelijkheid van de Europese Centrale Bank (ECB), maar zal volledig gescheiden zijn van het monetaire beleid van de ECB.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

China en Zuid-Korea gaan in eigen valuta handelen

Zuid-Korea en China hebben een overeenkomst getekend om in vervolg meer met eigen valuta te handelen. Het Zuid-Koreaanse ministerie van Financiën maakte dinsdag bekend dat het een swapconstructie van maximaal 64 biljoen won (omgerekend $59 miljard) aan leningen beschikbaar zal stellen aan bedrijven in beide landen. Zodoende kunnen bedrijven in China en Zuid-Korea in vervolg naast dollars ook yuan en won gebruiken voor de onderlinge handel.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Wall Street blijft onbewogen

De Amerikaanse aandelenbeurzen kwamen dinsdag nauwelijks van hun plaats. De handel bleef in de ban van de onderhandelingen tussen de Republikeinen en het Witte Huis over het begrotingstekort die in een impasse lijken te verkeren. Opmerkingen van president Barack Obama boezemden beleggers weinig vertrouwen in. De volumes bleven laag.

De Dow-Jonesindex noteerde ruim een half uur voor het einde van de handel vlak op 12.970 punten. De brede S&P 500 daalde 0,1 procent tot 1408 punten en technologiebeurs Nasdaq zakte eveneens 0,1 procent tot 2998 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Olieproductie in VS op hoogste niveau sinds 1998

De productie van ruwe olie heeft in de Verenigde Staten in september haar hoogste niveau bereikt sinds 1998. Dat blijkt uit cijfers van het Amerikaanse agentschap voor informatie over energie.

[...]

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs