Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 38931 tot 38935
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 25 oktober 2012

'Derde noodpakket Griekenland nodig'

Griekenland heeft een derde noodpakket van 16 tot 18 miljard nodig volgens de trojka (EU, ECB en IMF). 

Dit stellen hooggeplaatste bronnen in Brussel tegenover het Financieel Dagblad donderdag.

"Extra financiering is noodzakelijk", aldus een bron. Krijgt het land geen derde lening, dan is er een grote kans dat het alsnog failliet gaat. 

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 25 oktober 2012

Bedrijven VS samen tegen begrotingstekort

Kopstukken van meer dan 80 grote bedrijven in de VS oefenen samen druk uit op het Amerikaanse Congres om het begrotingstekort te verkleinen, ondanks de grote politieke onenigheid. Daarvoor zijn belastinghervormingen en bezuinigingen nodig, schrijven ze in een gezamenlijke brief.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 oktober 2012

Zuckerberg gelooft in mobiel Facebook

Een slot dat 3,73 dollar of 19,13 % boven dat van dinsdag lag… Facebook beleefde gisteren zijn beste dag sinds de IPO! Er is meer aan de hand dan alleen maar kwartaalbericht dat toevallig goed viel. Het business model ziet er plots een stuk veelbelovender uit.

Wat is er aan de hand? Eigenlijk niets nieuws onder de zon, want de koersval bij Facebook had alles te maken met ongerustheid over de toekomstige winstgevendheid. Het zag er namelijk naar uit dat Zuckerberg & Co het mobiel verhaal hadden gemist.

Met de resultaten over Q3 kon Facebook die vrees grotendeels wegnemen. Meer nog, Zuckerberg mocht komen vertellen dat hij rotsvast gelooft in het mobiel verhaal van het bedrijf. De inkomsten uit mobile ads stegen in Q3 met 14 %, waar Wall Street maar een stijging met 5 % had verwacht. Als klap op de vuurpijl gaf Zuckerberg te verstaan dat de mobiele voltreffer geen toeval was. Er is meer van hetzelfde op komst!

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 25 oktober 2012

Grafieken: De goudreserves van Europese landen (1999-2011)

Grafieken: De goudreserves van Europese landen (1999-2011) Aan de hand van een uitgebreide tabel op de website van de Oostenrijkse centrale bank heeft Marketupdate een aantal grafieken in elkaar gezet. Deze grafieken geven in één oogopslag weer hoe de goudreserve van verschillende Europese landen zich ontwikkeld heeft in de periode van 1999 tot en met 2011.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 25 oktober 2012

'Trojka wil derde noodpakket Griekenland'

De eurolanden moeten een derde steunpakket voor Griekenland optuigen. Tot die conclusie komt de trojka van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), de Europese Commissie en de Europese Centrale Bank (ECB), aldus het Financieele Dagblad donderdag op basis van ingewijden.