EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38946 tot 38950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Goldman Sachs adviseert klanten om goud te verkopen

Het zal u niet ontgaan zijn dat de goudprijs de afgelopen weken weer wat gezakt is. Om wat voor reden dan ook, volgens zakenbank Goldman Sachs is het moment aangebroken om goud te verkopen. De zakenbank schrijft in een update aan haar klanten dat de goudprijs het afgelopen jaar weinig heeft gedaan, ondanks de hoge verwachtingen die gewekt werden door een nieuwe stimuleringsronde van de Federal Reserve en een blijvend lage rente.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

AEX geeft winst uit handen

De beurs in Amsterdam moest vrijdagmiddag de krappe winst uit handen geven. De andere Europese beurzen zakten in het rood na een tegenvallend cijfer over de Duitse industrie. Beleggers wachten op het Amerikaanse banenrapport, dat later op de dag zal verschijnen.

,,De beurs zit in een relatief kalm vaarwater. Er zijn ook geen goede alternatieven voor aandelenbeleggingen. Het is nog even wachten wat we na het banencijfer in de VS gaan doen. De verwachtingen zijn echter niet al te hooggespannen vanwege de mogelijke impact van orkaan Sandy op de arbeidsdata", aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

De Nederlandse staatsschuld

De Nederlandse staatsschuld bedraagt momenteel zo’n 440 miljard euro. Dit is zo’n 70% van het BBP, en daarmee niet echt zorgelijk. Bovendien is de rente die de Nederlandse staat op nieuw uit te geven schuldpapier moet betalen dalende. Nederland kan deze schuld bij een gelijkblijvend of stijgend BBP makkelijk behappen. Dit is één van de redenen dat de Nederlandse staatsschuld een AAA kredietwaardering krijgt.

Toch blijft 440 miljard een onvoorstelbaar groot bedrag. Om het in perspectief te plaatsen: om 440 miljard terug te betalen, moet er, even afgezien van rentelasten en kosten, 440 euro per seconde terugbetaald worden gedurende de komende 32 jaar.

Lees verder op adviesinvesteren.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Hoe zwaar wegen de grote bedrijven in de S&P 500?

Apple heeft er ondanks de huidige correctie nog steeds een prachtig jaar opzitten tot nu toe. De stijging van Apple heeft de S&P 500 geen windeieren gelegd. Je kan je dan ook de vraag stellen hoe groot de invloed van Apple en andere bedrijven is op de S&P 500. Tijdens de dotcomcrisis trok een handvol bedrijven de index tot nieuwe hoogtes terwijl de meeste bedrijven daalden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Federal Reserse koopt meer Europese staatsobligaties?

Zero Hedge schrijft dat de Federal Reserve het afgelopen jaar weer veel 'andere activa' heeft gekocht. Dit is de derde grootste post op de balans van de centrale bank en kent een actuele marktwaarde van bijna $210 miljard. Deze post op de balans bevat volgens de omschrijving van de Fed onder meer activa die in een buitenlandse valuta uitgedrukt worden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs