EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
48
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
34
kliks
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38946 tot 38950
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

AEX boekt kleine winst

Op de beurs in Amsterdam werd maandag een kleine winst geboekt. De andere Europese beurzen lieten een gemengd beeld zien. De stemming zal deze week worden bepaald door de laatste stroom van derdekwartaalresultaten en Europese economische cijfers. Ook zal worden gelet op de ontwikkelingen rond Griekenland.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de vroege handel 0,2 procent hoger op 332,57 punten. De MidKap-index klom 0,3 procent tot 520,15 punten. De beurzen in Londen en Frankfurt stegen 0,1 procent. Parijs zakte 0,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Kwart meer bedrijven en instellingen failliet

In de eerste 10 maanden van het jaar gingen er 6245 ondernemingen over de kop. Dat zijn er bijna een kwart meer dan in dezelfde periode van 2011.

Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag bekendgemaakt.

De cijfers zijn exclusief eenmanszaken. Het aantal faillissementen dat maandelijks wordt uitgesproken hangt nauw samen met het aantal zittingsdagen van de rechtbank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

SAS schrapt 800 banen onder reddingsplan

De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS kondigde maandag een omvangrijk reddingsplan aan waarbij onder meer 800 banen verloren gaan. De maatregelen moeten de winstgevendheid van het bedrijf met 3 miljard Zweedse kroon (350 miljoen euro) verbeteren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

AEX licht hoger

De beurs in Amsterdam staat licht hoger. SBM Offshore wint 2%.

De beurs in Amsterdam staat licht hoger. SBM Offshore wint 2%.

De stemming zal deze week worden bepaald door de laatste stroom van derdekwartaalresultaten en Europese economische cijfers. Ook zal worden gelet op de ontwikkelingen rond Griekenland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Japanse centrale bank blijft economie steunen

De Japanse centrale bank gaat door met het pompen van geld in de economie. Dat zei bankgouverneur Masaaki Shirakawa maandag. Volgens hem heeft het steunprogramma tot gevolg gehad dat de stijging van de yen ten opzichte van andere valuta beperkt is gebleven. Dat had een positief effect op de economie, aldus Shirakawa.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs