Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 3896 tot 3900
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

TA Zilver Analyse Roy

De kerstweek verliep voor de stieren vrij teleurstellend. Na het kleine herstel van vorige week vrijdag werd eigenlijk een voortzetting verwacht op de maandag maar die kwam er niet. Er werd wel geprobeerd om hoger te koersen maar de stijging werd teniet gedaan waarna er een candle ontstond die twijfel aangaf, een doji, met een licht voordeel voor de beren.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

ABN Amro verlaagt spaarrente tot 0,25 procent

ABN Amro gaat de spaarrente voor een normale internetspaarrekening verder omlaag brengen. De vergoeding waarop spaarders kunnen rekenen gaat per 31 december van 0,3 naar 0,25 procent.

Bij de andere grootbanken bedraagt de spaarrente op een vergelijkbare rekening nog steeds 0,3 procent. Mogelijk voeren zij binnenkort ook een rentewijziging door.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

Kees is boos op Klaas

Klaas Knot, de baas van De Nederlandsche Bank, is gíérend uit de bocht gevlogen, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. 'Ik denk dat 'ie met kerst teveel gedronken heeft.'

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

De huizenprijzen in Amerika zijn ‘Booming’

De Amerikaanse huizenprijzen zitten de afgelopen jaren behoorlijk in de lift. Sinds het jaar 2012 is het echte herstel binnen de Amerikaanse huizenmarkt op stoom geraakt en tot op heden is die trend niet in verval geraakt.

De stijgende huizenprijzen zijn voor een deel te danken aan het herstel binnen de Amerikaanse economie, maar ook voor een groot deel aan het stimuleringsbeleid van de Fed. De Amerikaanse centrale bank heeft de afgelopen jaren de rente verlaagd naar historisch lage niveaus, en dat heeft uiteraard ook invloed gehad op de hypotheekrente.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 december 2016

Belastingen ontwijken via Luxemburg wordt moeilijker

Luxemburg scherpt de belastingregels voor multinationals aan. Daardoor wordt een route die veel grote bedrijven gebruiken om belasting te ontwijken, minder aantrekkelijk.