EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38956 tot 38960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Grafieken: Inkomens VS dalen terwijl bedrijfswinsten stijgen

John Aziz plaatste op zijn blog Azizonomics twee grafieken van de St. Louis Fed die in één oogopslag laten zien dat de welvaart niet gelijkmatig verdeeld wordt. Terwijl de bedrijfswinsten na belasting tussen 2000 en 2012 verdubbelden ten opzichte van het GDP zakten de gemiddelde salarissen juist verder weg.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

VS dreigt meer dan 300.000 miljonairs te verliezen indien…

In de debatten rond de ‘fiscal cliff’ staat de verhoging van de belasting voor de rijken in de VS centraal. Die rijken dreigen hoe dan ook de klos te worden, want zelfs in het geval dat er een oplossing wordt gevonden voor het probleem wordt het moeilijker om miljonair te worden. Het worst-case scenario is echter dat van een non-oplossing.

Volgens een nieuwe studie van WealthInsight kan het aantal miljonairs volgend jaar met 315.000 afnemen indien de ‘fiscal cliff’ niet kan worden gerond. Wanneer op 1 januari de hakbijl van besparingen en belastingverhogingen ongenadig valt, zouden het gezamenlijke fortuin van alle Amerikaanse miljonairs met 240 miljard dollar afnemen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Het einde van het Fed model

Het Fed model is niet iets dat werd uitgevonden door de Federal Reserve. Het is een naam die werd gegeven aan een ontdekking van 3 economisten. Zij hadden een verband gevonden tussen de rentevoet van de Treasury bonds en de waardering van aandelen. Lagere rentevoeten leiden tot hogere gerechtvaardigde koers/winstverhoudingen. Denk maar aan de immense hoge koers/winstverhoudingen tijdens de dotcom-bubbel.

De waarde van een aandeel kan men berekenen door zijn toekomstige winsten te verdisconteren. Hoe lager de verdisconteringvoet (referentie werd dus de Treasury bond rente), des te hoger de huidige waardering van het aandeel of de index.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Infographic: De evolutie van de Amerikaanse en Britse centrale banken

Op Zero Hedge verscheen een infographic van Addogram over de geschiedenis van de Amerikaanse en Britse centrale bank. Deze twee centrale banken domineerden een lange tijd het financiële landschap, want het Britse pond en de Amerikaanse dollar waren de afgelopen 350 jaar de twee meest prominente wereld reserve valuta.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Haldane: "Economische verwoesting crisis vergelijkbaar met een wereldoorlog"

Andrew Haldane van de Bank of England heeft deze week een opmerkelijke uitspraak gedaan. Hij zei dat de huidige financiële crisis in termen van verlies aan inkomen en productie 'even schadelijk is als een wereldoorlog'. Hij verwacht dat de crisis gevoeld zal worden door de jongste generatie en dat ook de generatie die daarna komt er nog te maken mee zal krijgen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs