EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38961 tot 38965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent 1 tot 1,5 punten lager

De AEX opent naar verwachting lager nu de Republikeinen en Democraten in discussie over de federale begroting scherp tegenover elkaar zijn komen te staan. President Barack Obama stelde zich zeer afwijzend op ten aanzien van het zogeheten plan B van John Boehner.

Handelaar Cees Smit van Today's Beheer & Brokers verwacht op grond hiervan een verlies van 1 tot 1,5 punt. "Obama zette de hakken in het zand en dat zorgt voor een hard gespeeld spel. Daarmee lijken de risico's aan de onderkant weer wat toe te nemen", aldus Smit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Groei bedrijfswagenpark EU neemt verder af

De aanwas van het Europese bedrijfswagenpark is in november gedaald tot het laagste niveau sinds eind 2009. Dat meldde de Europese autobrancheorganisatie ACEA donderdag.

De aanwas van het Europese bedrijfswagenpark is in november gedaald tot het laagste niveau sinds eind 2009. Dat meldde de Europese autobrancheorganisatie ACEA donderdag.

Vorige maand werden 18,5 procent minder nieuwe bedrijfswagens op kenteken gezet dan in november 2011. In alle belangrijke markten zakten de registraties met dubbele cijfers. In Italië en Spanje gingen de verkopen met meer dan een kwart achteruit, In Frankrijk met een vijfde. In Duitsland en Groot-Brittannië werden 14 tot 16 procent minder bedrijfswagen gereigstreerd. In Nederland werden bijna 25 procent minder nieuwe bedrijfswagens geteld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

'Openingsverlies AEX voorzien’

De beurs in Amsterdam opent donderdag naar verwachting met verlies. Ook de andere Europese beurzen zullen lager beginnen. De bezorgdheid over de begrotingscrisis in de Verenigde Staten keerde weer terug nadat de Amerikaanse president Obama dreigde het laatste voorstel van de Republikeinen tegen te houden met een veto.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten lager in navolging van de lagere slotstanden op Wall Street. In Washington komt men er maar niet uit en lijkt de begrotingsstrijd zich te verharden. De Republikeinen willen hun plan in stemming brengen, maar Obama heeft gedreigd zijn veto uit te spreken tegen het plan. De impasse in de onderhandelingen is daarmee weer terug. Verder is het wachten op een groot aantal macrocijfers uit de VS'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Nikkei staakt opmars

De beurs in Tokio is donderdag lager gesloten ondanks een uitbreiding van het opkoopprogramma van de Japanse centrale bank. Beleggers namen gas terug na de recente sterke rally en besloten in navolging van de negatieve stemming op Wall Street wat winst te nemen. De Nikkei sloot 1,2 procent lager op 10.039,33 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 20 december 2012

Japan pompt meer geld in economie

Het is de derde keer in vier maanden dat het opkoopprogramma wordt uitgebreid. Dat programma is bedoeld om banken van meer liquiditeit te voorzien, zodat zij meer geld kunnen uitlenen en de economie op die manier een stimulans kunnen geven. Economen zien in de nieuwste uitbreiding de invloed van de verkiezingswinst van de conservatieve Liberaal-Democratische Partij (LDP). Aankomend premier Shinzo Abe heeft de centrale bank de afgelopen maanden opgeroepen meer te doen om de economie te stimuleren en een einde te maken aan de deflatie in het land.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs