EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38961 tot 38965 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Laagste opbrengst ooit voor uitgifte staatsbons

De nieuwe uitgifte van staatsbons, waarvan de inschrijvingsperiode liep van 23 november tot en met 3 december, heeft 14,4 miljoen euro opgebracht. Dat meldt het Agentschap van de Schuld. Het gaat om de laagste opbrengst ooit. De vorige uitgifte van staatsbons, in september, bracht 22,3 miljoen euro op en was toen ook al een laagterecord.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Spaanse werkloosheid naar record

Het aantal werklozen in Spanje heeft in de maand november een nieuw record bereikt van 4,91 miljoen, een stijging van 11 procent vergeleken met dezelfde maand vorig jaar. Ten opzichte van oktober groeide het aantal mensen zonder baan met 1,5 procent. Dat heeft de Spaanse overheid dinsdag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Spaanse werkloosheid nog toegenomen in november

De werkloosheid in Spanje is in de loop van de maand november nog toegenomen. Momenteel zijn er 4,91 miljoen Spaanse werkzoekenden. Dat heeft het Spaanse departement Werk dinsdag aangekondigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Faillissementen bouw weer flink gestegen

Het aantal faillissementen is in het derde kwartaal van 2012 met 25 procent weer flink gestegen. Het aantal banen in de sector nam met 17.000 af ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

In totaal daalde de omzet met 6 procent in het derde kwartaal. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

AEX licht in de min

De beurs in Amsterdam is nagenoeg vlak geopend. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. De begrotingsruzie in de VS houdt beleggers langs de zijlijn.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs