EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38976 tot 38980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Werkloosheidscijfers VS veel beter dan verwacht

In november kwamen er 146.000 banen bij in de VS, dat is veel meer dan de 80.000 die waren verwacht. De AEX schiet omhoog.

De werkloosheid in de VS daalde in november van 7,9% naar 7,7%, terwijl juist op een toename tot 8,0% was uitgegaan.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Column Kees de Kort | Het wordt erger dan vooruitzichten doen geloven

De economische vooruitzichten voor Europa zijn flink verslechterd. Draghi zegt namens de ECB dat de economie in de eurozone nog verder krimpt. Maar volgens Kees de Kort kan het nog erger worden.

"Hij is niet de eerste die het zegt. Het OECD heeft het al gezegd, het IMF heeft het al gezegd. En nu zegtDdraghi dus ook dat de beweging in de eurozone nog steeds naar beneden is. De recessie komt eraan. Officials lopen een beetje achter de werkelijkheid aan. Als zij uitspraken doen is dat de meest positieve invalshoek op dat moment. De realiteit is dat het waarschijnlijk nog wat erger wordt dan die mensen voorspellen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Werkloosheid Amerika zakt naar 7,7% door banengroei en lagere participatiegraad

De officiële werkloosheid in Amerika is in de maand november gezakt naar 7,7%, het laagste niveau sinds december 2008. Dat kwam enerzijds door de creatie van 146.000 nieuwe banen en anderzijds door een daling van de participatiegraad (het aantal Amerikanen dat actief op zoek is naar werk).

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Goldman Sachs adviseert klanten om goud te verkopen

Het zal u niet ontgaan zijn dat de goudprijs de afgelopen weken weer wat gezakt is. Om wat voor reden dan ook, volgens zakenbank Goldman Sachs is het moment aangebroken om goud te verkopen. De zakenbank schrijft in een update aan haar klanten dat de goudprijs het afgelopen jaar weinig heeft gedaan, ondanks de hoge verwachtingen die gewekt werden door een nieuwe stimuleringsronde van de Federal Reserve en een blijvend lage rente.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

AEX geeft winst uit handen

De beurs in Amsterdam moest vrijdagmiddag de krappe winst uit handen geven. De andere Europese beurzen zakten in het rood na een tegenvallend cijfer over de Duitse industrie. Beleggers wachten op het Amerikaanse banenrapport, dat later op de dag zal verschijnen.

,,De beurs zit in een relatief kalm vaarwater. Er zijn ook geen goede alternatieven voor aandelenbeleggingen. Het is nog even wachten wat we na het banencijfer in de VS gaan doen. De verwachtingen zijn echter niet al te hooggespannen vanwege de mogelijke impact van orkaan Sandy op de arbeidsdata", aldus beleggingsadviseur Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs