EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38981 tot 38985 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Spanje haalt bijna 5 miljard euro op

De Spaanse overheid heeft dinsdag bijna 5 miljard euro opgehaald met de uitgifte van staatsleningen. De rente die over de leningen moet worden betaald lag op hetzelfde niveau als bij de vorige vergelijkbare veiling.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Goud en zilver cyclus, deel 2

Het is een misverstand te denken dat er in andere regio’s in de wereld al lente is. Dat horen we wel eens van economen. Dit is niet zo. Rijkere gebieden horen nadrukkelijk bij de winter. Dit denkt men wel eens omdat rijkere regio’s rijker worden en arme regio’s armer. Dit heeft alles te maken met de verhoudingen schuldenaars en schuldeisers. In de vorige winter was de VS het rijke gebied t.o.v. Japan en Duitsland. Nu is dat groeilanden zoals BRIC tegen Europa en de VS. De Kondratieff cyclus is altijd wereldwijd.

Lees verder op thesilvermountain.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Consument nog veel somberder

Consumenten waren veel negatiever over de toekomstige economie en over hun toekomstige financiële situatie dan in oktober. Dat blijkt uit dinsdag bekendgemaakte cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

De indicator van het consumentenvertrouwen daalde 5 punten en kwam uit op -37. Ook waren ze aanzienlijk pessimistischer over het economisch klimaat in het komende jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Eén op de acht werknemers heeft burn-outklachten

Ruim een op de acht werknemers had in 2011 burn-outklachten. Het gaat dan onder andere om gevoelens van vermoeidheid en van emotionele uitputting.

Dit blijkt dinsdag uit cijfers van het CBS over 2011. 

Werknemers met een hoge werkdruk en weinig sociale steun van collega’s en leidinggevenden kampen vaker met dergelijke klachten: dat is bij 37 procent zo.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

AEX in de min

De Amsterdamse beurs staat iets onder het slot van maandag. ArcelorMittal en KPN dalen ruim 1%.

De Amsterdamse beurs staat iets onder het slot van maandag. ArcelorMittal en KPN dalen ruim 1%.

De beurs in Amsterdam is in de min geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met verliezen. Beleggers namen wat gas terug na de sterke koerswinst van maandag en wachten op de verdere ontwikkelingen rond Griekenland. Daarnaast weegt een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk op het sentiment.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs