EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38986 tot 38990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Willem Middelkoop: goud en zilver breken uit in 2013

Zilver en goud gaan volgend jaar echt uitbreken. Er is een supersterke bodem gevormd. Goud stijgt in 2013 naar de 2.000 dollar en de zilverprijs gaat minimaal naar de 40 dollar. Vooral ondergewaardeerde edelmetaalbedrijven zijn nu aantrekkelijk.  Ook aandelen zijn kansrijk. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor volgend jaar.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

ECB accepteert weer Griekse leningen

Griekenland kon woensdag voor het eerst sinds juli weer staatsleningen tegen contanten inruilen bij de Europese Centrale Bank (ECB). Dat is volgens de centrale banken te danken aan de omvangrijke maatregelen die het land heeft doorgevoerd om de crisis aan te pakken, zoals bezuinigingen, structurele hervormingen, de privatisering van staatsbedrijven en de stabilisatie van de financiële sector.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Draghi accepteert Griekse schuld

De AEX-index schommelde tijdens lunchtijd rond het hoogste niveau van dit jaar. De hoop dat de fiscal cliff binnenkort wordt opgelost, een... meer...

De Europese Centrale Bank gaat weer Griekse obligaties als onderpand accepteren. Banken kunnen die dus inwisselen in ruil voor cash, zij het dan dat de ECB een ’haircut’ blijft hanteren wat betreft de nominale waarde. De stap wordt algemeen gezien als een bevestiging dat Griekenland op de goede weg is, de rente die de Grieken moeten betalen daalt ook snel.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Lageloon-model gaat niet langer op voor Chinese economie

China zal zijn status als goedkoop productieland, gebaseerd op lage lonen, niet lang meer kunnen volhouden. Dat is de conclusie van een rapport van de International Labour Organization (ILO). Er wordt op gewezen dat de lonen in China tijdens het eerste decennium van deze eeuw al meer dan een verdrievoudiging kenden. Er wordt bovendien aan toegevoegd dat de Chinese arbeidspopulatie tegen de helft van dit decennium door de één-kind-politiek zal beginnen af te nemen, waardoor de concurrentie voor werknemers toeneemt en dus ook de lonen verder zullen stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Recordaantal faillissementen in 2012

Het aantal faillissementen van bedrijven en privépersonen bereikt dit jaar bijna 12.400, een toename van 21 procent ten opzichte van een jaar eerder. Daarmee is het record van 2009 verbroken.

Dat meldt faillissementsdossier.nl op basis van voorlopige cijfers.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs