EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 391 tot 395 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Het lijkt er op dat de Bitcoin 20 tot 30 dagen vooruit loopt op Wall Street

De grootste digitale munt van de wereld had het de afgelopen week niet bepaald gemakkelijk. In één week tijd verloor de Bitcoin meer dan $ 1.000 en op dit moment noteren we weer onder de grens van $ 8.000. De beweging bij de Bitcoin kan een waarschuwing zijn voor alle beleggers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Aanhoudend hoge volatiliteit

Het marktsentiment tegenover de edelmetalen wijzigt erg snel. Halfweg april zette de goudprijs nog maar eens een (vergeefse) aanval in op het technische weerstandsniveau van 1370 dollar. Deze lukte niet en enkele weken later dook de prijs van het gele metaal voor het eerst sinds december vorig jaar onder de grens van 1300 dollar.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: woensdag 30 mei 2018

Ontwenningskliniek gaat bitcoinverslaafden behandelen

Een Britse ontwenningskliniek gaat mensen helpen die verslaafd zijn aan de handel in cryptomunten. De hevige koersschommelingen van digitale munten als bitcoin, ether en ripple kunnen een ‘high’ veroorzaken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

Huizenprijzen 2018: Nederlandse huizen steeds maar duurder

De huizenprijsgekte is uitgebroken. Nederlandse huizen worden steeds duurder. Wonen in de grote steden is bijna niet meer betaalbaar en ook in de randgemeenten vliegen de huizenprijzen in 2018 verder omhoog. Gemiddeld steeg de prijs van woningen in de 15 grootste steden van Nederland in de afgelopen vijf jaar met maar liefst 40%. In Amsterdam stijgen de huizenprijzen zelfs met 65%!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 mei 2018

'Superbelegger' George Soros ziet een nieuwe crisis ontstaan

Een nieuwe crisis ligt mogelijk op de loer. Een stijgende dollar, kapitaalvlucht uit opkomende landen en een reeks politieke problemen voorspellen weinig goeds.

Alles dat fout kon gaan, ging ook fout, vertelde de Hongaars-Amerikaanse investeerder George Soros dinsdag in Parijs, meldt persbureau Bloomberg. Vooral over de Europese Unie is hij pessimistisch.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs