EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3901 tot 3905
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2017

Leider van de grootste communistische partij ter wereld gaat vrijhandel redden

Drie dagen vooraleer Donald Trump de 45ste president van de VS wordt, heeft de Chinese leider Xi Jinping zich tijdens het World Economic Forum in Davos opgeworpen als de toekomstige leider van de vrije wereld. De Chinese president liet zich tijdens zijn eerste deelname aan het congres van de ‘wereldelite’ opmerken door een 60 minuten lange speech waarin hij waarschuwde voor protectionisme.

‘Niemand kan een handelsoorlog winnen,’ zei Jinping: ‘Het protectionisme gaat in tegen de wereldgeschiedenis,‘ en ‘De globalisering de schuld van alles geven is zinloos.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2017

Inflatie in het tijdperk van de zilveren gulden

Sommigen denken met weemoed terug aan de tijd van de gulden, omdat de prijzen met de invoering van de euro hard zijn gestegen. Het nostalgische verlangen naar de tijd dat de gulden nog intrinsieke waarde had moet toch ook kritisch bekeken worden, want ook in die tijd werd de waarde van het geld uitgehold. Niet zo verfijnd en subtiel als dat vandaag de dag gaat, maar door simpelweg eens in de zoveel tijd de intrinsieke waarde van het muntgeld te verlagen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2017

Vicekanselier Gabriel: Vluchtelingencrisis gevolg van mislukte Amerikaanse interventies

De vluchtelingencrisis die Europa vandaag de dag zo verdeelt is het gevolg van een reeks mislukte Amerikaanse interventies in het Midden-Oosten. Tot die conclusie kwam Sigmar Gabriel, vicekanselier van Duitsland en minister van Economische Zaken, in reactie op de kritiek van Donald Trump op het Europese vluchtelingenbeleid.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 18 januari 2017

Maakt Trump een einde aan de sterke dollar?

Volgens Donald Trump is de waarde van de dollar te hoog en moet daar iets aan gedaan worden om het concurrentievermogen van de Verenigde Staten te verbeteren. Daarmee lijkt hij een andere koers te volgen dan eerdere presidenten, die de sterke dollar juist omarmden met als argument dat een sterke dollar op termijn goed is voor de Amerikaanse economie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 17 januari 2017

Wat is de prijs van hartstochtelijke haat?

Wat is de waarde van haat? Wat ben je bereid te doen en op te offeren om iemand die je hartstochtelijk minacht een hak te zetten? Veel, zo blijkt.

Wat is de waarde van haat? Wat ben je bereid te doen en op te offeren om iemand die je hartstochtelijk minacht een hak te zetten? Veel, zo blijkt.

Oost-Europa is een vat vol historische haat en opgekropte rancune, die vele generaties overspant. Nu heel wat Oost-Europese landen onder Europese invloed uitgegroeid zijn van achterlijke sovjet-vazalstaten tot performante markteconomieën, voelen deze landen zich sterk genoeg om hun haatgevoelens opnieuw te botvieren. Slachtoffer van dienst: Rusland.

Niet dat Rusland zonder zonde is, verre van zelfs, maar het is wel interessant om vast te stellen hoe Oost-Europa handig gebruik maakt van de vijandigheden tussen Rusland en het Westen om daar munt uit te slaan.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs