EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3901 tot 3905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Sparen moeilijk? Zo kan je wél elke maand iets opzij zetten

Eén op de drie Belgen heeft niet gespaard de afgelopen twaalf maanden, zo blijkt uit het onderzoek 'Sparen, of niet?' van Radio 1 in samenwerking met Wikifin.be en De Tijd. Het is dan ook niet makkelijk, want iedere maand liggen er wel verleidingen en onverwachte kosten op de loer. Maar met deze tips lukt het je volgende maand vast wel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Hoe reageren wereldleiders op actie Trump?

Donald Trump bombardeerde een Syrische luchtmachtbasis als reactie op een gifgasaanval van, naar alle waarschijnlijkheid, het regime Assad, met veel burgerslachtoffers tot gevolg. Hoe reageren de wereldleiders op de reactie van de Amerikaanse president?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Is mijn geld in elk geval beschermd tot 100.000 euro?

Dat banken wel degelijk failliet kunnen gaan, werd vorig jaar nog maar eens bewezen door Optima Bank. Toch hoeven de spaarders in een dergelijk geval niet meteen voor het ergste te vrezen. De teruggave van hun tegoeden is tot 100.000 euro gewaarborgd door het Garantiefonds. Al zijn er enkele speciale gevallen waarmee ze rekening moeten houden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Financieel expert: ‘Wie alleen hard werkt, zal nooit rijk worden’

De eerste financiële levensles die we onze kinderen meegeven, is meestal: wie hard werkt, zal veel geld verdienen. Volgens financieel expert Ric Edelman is dit echter maar de helft van het verhaal. Hard werken alleen is niet genoeg om rijk te worden. Je moet ook iets doen met het geld dat je verdient.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 april 2017

Akkoord over nieuwe financiële steun voor Griekenland

Na een lange periode van onderhandelingen en tegenvoorstellen, is er uiteindelijk toch een overeenkomst gekomen tussen het noodlijdende Griekenland, de Europese Unie en het Internationaal Monetair Fonds betreffende de verderzetting van het financiële steunprogramma. In de nabije toekomst mag Griekenland zich dus verwachten aan een nieuwe schijf vers geld om de interne financiële problemen aan te pakken.

Wie dacht dat het fiasco omtrent Griekenland volledig van de baan is, zit volledig mis. Enkele jaren geleden was er veel commotie en tumult over de financiële problemen in het Zuid-Europese land, na het toewerpen van een reddingsboei verdween de Griekse crisis op de achtergrond maar tot op de dag van vandaag heeft Griekenland nog altijd hulp nodig van de geldschieters.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs