EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39026 tot 39030
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Obama wil verlenging belastingverlaging middenklasse

De Amerikaanse President Barack Obama heeft het Huis van Afgevaardigden vrijdag opgeroepen om snel een verlenging van belastingverlagingen voor de middenklasse goed te keuren, gericht op Amerikanen met een inkomen onder de $250.000.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Duitse bunds sluiten hoger

Duitse bunds zijn vrijdag hoger geeindigd, waarbij de obligatiemarkten profiteerden van zwakte op de aandelenmarkten, voortgekomen uit toenemende zorgen van beleggers over de naderende 'fiscal cliff' in de VS en over de aanhoudende crisis in Griekenland.

Eerder op de dag onderstreepten data die aantoonden dat de industriele productie in verschillende delen van Europa is afgenomen, de recente verlaging van de groeiverwachtingen voor de eurozone door de Europese Commissie (EC).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Geopolitiek rondom de Kaspische Zee

The Caspian Sea region is an often-overlooked one, compared to the Middle East, when assessing the antagonisms of world powers. However, this hinterland of Eurasia is of great importance for a whole range of issues.

The Caspian Sea dominates on a geo-economic level Central Asia, Caucasus, Southern Russia and the upper part of the Middle East. More than 10 billion tons of oil reserves are to be found there along with trillions of cubic meters of natural gas, most of them still unexplored or underdeveloped. On a geopolitical level, the Caspian is the corridor that leverages the influence of Russia in the Middle East and at the same time a locale of significant U.S. interest.

Lees verder op stratrisks.com
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Beurs leeft op na verlies maar sluit vrijwel onveranderd

Vandaag begonnen de AEX index en de BEL20 nog licht hoger aan de laatste dag van de week maar al snel verloren beide beurzen hun kleine winst. In de loop van de ochtend en het begin van de middag liepen de verliezen op en over een breed front daalden de koersen van aandelen lichtjes ten opzichte van gisteren.

Griekenland blijft beleggers bezig houden want deze week stemde het Griekse parlement nog in met nieuwe vergaande bezuinigingsmaatregelen om een deel van de noodsteun te kunnen ontvangen. Er wordt verwacht dat de trojka op korte termijn een akkoord zal bereiken waardoor de Grieken geen zorgen hoeven te maken over een mogelijk faillissement.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Obama praat met Republikeinen over begroting

Vrijwel direct na zijn herverkiezing gaat de Amerikaanse president Barack Obama voortvarend te werk. Hij nodigt de leiders van de Republikeinen en Democraten volgende week uit op het Witte Huis om een oplossing te vinden voor de begrotingscrisis, de zogenoemde 'fiscal cliff'. Dat hebben functionarissen vrijdag in Washington gezegd.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs