EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
54
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39031 tot 39035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

'Eurolanden zijn dieptepunt crisis voorbij'

De eurolanden zijn het dieptepunt in de schuldencrisis voorbij.

De eurolanden zijn het dieptepunt in de schuldencrisis voorbij.

Dat stelt Europees Commissaris Olli Rehn in een interview met Financial Times Deutschland.

''De crisis bereikte zijn laatste piek in juni, rond de Griekse verkiezingen. Nu zien we een omgekeerde trend'', aldus Rehn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

'Griekenland moet modeleconomie worden'

De Griekse premier Antonis Samaras is vastbesloten in de eurozone te blijven en wil van Griekenland een modeleconomie maken.

De Griekse premier Antonis Samaras is vastbesloten in de eurozone te blijven en wil van Griekenland een modeleconomie maken.

Dat zegt hij in een donderdag gepubliceerd interview met de Duitse krant Bild.

Volgens Samaras is er in de afgelopen twee maanden op economisch gebied in Griekenland meer gebeurd dan in de afgelopen drie decennia.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

René Tissen: Slecht nieuws uit Europa

Door de tijdelijke redding van Griekenland van het onmiddellijke faillissement lijkt de eurocrisis even zijn acute karakter te hebben verloren. Maar onderhuids ettert de schuldenproblematiek gewoon door en wel overal. Het slechte nieuws over Europa blijft maar komen en dat is slecht nieuws. De ene dag is het Spanje dat moet melden dat er op alle fronten tegenvallers zijn, de andere dag is het roversnest Cyprus aan de beurt om een greep in de Europese kas te willen doen. Om van Griekenland maar niet te spreken. Daar is geen enkel probleem opgelost en dat komt omdat het beleid van schuld op schuld stapelen van Europa met behulp van ongedekte cheques niet werkt. Maar het is wel officieel beleid.

Lees verder op biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Grote Spaanse banken: 1,7 miljard in 'bad bank'

Vier grote Spaanse banken pompen samen EUR1,7 miljard in de zogenaamde 'bad bank' van het land, meldt El Pais donderdag in zijn internet-editie.

De zogenaamde Sociedad de Gestion de Activos Procedentes de la Reestructuracion Bancaria, of Sareb, zal voor 70% worden gefinancierd door Banco Santander, Caixabank, Banco Popular Espanol en Banco Sabadell.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Goud in 2013

Naar jaarlijkse gewoonte pakken we weer uit met onze prijsvoorspellingen voor goud en zilver in 2013. Deze week krijgt u onze blik op toekomst voor de prijs van goud, volgende week sluiten we het jaar af met onze visie op zilverprijs. 2012 gaat de geschiedenisboeken in als een turbulent beursjaar. De Europese schuldencrisis kreeg een nieuwe dimensie, waardoor alle verworven zekerheden in vraag werden gesteld. Ook het groeiverhaal van de opkomende markten, met name in Azië en meer bepaald in China, kreeg het erg moeilijk. Dit terwijl de VS overeind probeert te krabbelen van de mokerslagen. De globale economie verkeert sinds 2008 in zwaar noodweer en zelfs in 2012 bleef het hard stormen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs