EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39046 tot 39050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Geen plaats voor Europa in G-2

Europa zal steeds verder achterop blijven hinken in een 'G2-wereld' die gedomineerd wordt door de V.S. en China. Dat schrijft Willem Buiter, hoofdeconoom bij Citigroup, in een rapport over de vooruitzichten voor 2013 en de daaropvolgende jaren. Ambrose Evans-Pritchard van The Telegraph gaat grotendeels akkoord met het rapport.

Het verschil in groei tussen de V.S. (+2,2%) en de eurozone (-0,4%) is groter dan eender welk jaar sinds 1993 en volgens de Nederlander Buiter zal dit verschil het komende decennium enkel maar vergroten. Het resultaat is dat Europa zal blijven krimpen terwijl de V.S. en China groeien en de opkomende economieën (zeer langzaam) hun achterstand inhalen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

John Paulson steekt zijn nek weer uit, ondanks de tegenvallende resultaten

Eén van de hedge funds die door John Paulson wordt gerund, de man wiens speculaties tegen de vastgoedzeepbel in de VS werden vastgelegd in het boek “The Greatest Trade Ever”, is het op één na slechtste presterende fonds in 2012 van het universum dat door HSBC wordt gevolgd.

Paulson’s Advantage Plus Fund, dat met een extra hefboom werkt, stond op 31 oktober op een verlies van 19 %. Dat is een hele verbetering t.o.v. 2012. Toen bedroeg het verlies namelijk 53 % en was Advantage Plus Fund het slechtste uit het HSBC-universum!

Ook Paulson Advantage Fund liet het afweten

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Wall Street opent gemengd

De Amerikaanse effectenbeurzen zijn woensdag gemengd geopend. Signalen dat de nieuwe Chinese leider de economische groei van het land wil stimuleren boden enige steun aan de aandelenhandel. Een tegenvallend Amerikaans banencijfer en de aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis in de Verenigde Staten hielden de beurzen echter in toom.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Beleggers hebben opnieuw volop interesse voor Chinese aandelen

De Chinese beurs heeft een niet zo goed jaar achter de rug, maar de investeerders zijn bereid om deze zwakke prestatie door de vingers te zien. Op de beurs van Wall Street zijn aandelen die op één of andere manier met China gelinkt kunnen worden momenteel sterk gezocht.

De Chinese economie, tot nader order nog steeds de motor van de wereldeconomie, kende een appelflauwte, maar heeft zich daar inmiddels van hersteld. De toegenomen interesse van de analisten heeft vooral te maken met het gegeven dat Chinese aandelen een value play kunnen worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Rente Franse staatspapier onder 2 procent

De rente op Franse staatsleningen met een looptijd van 10 jaar is woensdag voor het eerst onder de 2 procent gedaald. Dat duidt erop dat de vraag naar Frans staatspapier onder investeerders groeit.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs