EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
30
kliks
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39046 tot 39050
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

AEX lijdt klein verlies

Op de beurs in Amsterdam werd vrijdag een klein verlies geleden. De andere Europese beurzen zakten ook overwegend in het rood. Beleggers wogen beter dan verwachte Chinese macrocijfers af tegen de aanhoudende zorgen over Europa en de Verenigde Staten.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in het eerste uur van de handel 0,3 procent lager op 331,45 punten. De MidKap-index daalde 0,2 procent tot 519,30 punten. De beurzen in Parijs en Frankfurt verloren 0,2 en 0,4 procent. Londen bleef onveranderd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

China wordt grootste goud importeur

Volgens Thomson Reuters GFMS zal de vraag naar goud vanuit China in 2012 met ongeveer 1% stijgen tot een recordtotaal van 860 ton. De vraag naar juwelen en naar beleggingsgoud, in de vorm van baren en munten, zal naar verwachting blijven toenemen. De stijging van de Chinese vraag zal betekenen dat  China in 2012 India zal gaan inhalen als ‘s werelds grootste consument en importeur van goud.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

AEX opent nagenoeg vlak

De beurs in Amsterdam is vrijdag nagenoeg vlak geopend. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening weinig beweging zien. Beleggers wegen beter dan verwachte Chinese macrocijfers af tegen de aanhoudende zorgen over Europa en de Verenigde Staten.

De AEX-index in Amsterdam noteerde na enige minuten handelen onveranderd op 332,37 punten. De MidKap-index klom 0,1 procent tot 520,96 punten. De beurzen in Parijs en Frankfurt stegen 0,1 procent. Londen zakte 0,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

'Frankrijk zakt in recessie'

De Franse economie krimpt in het laatste kwartaal van dit jaar naar verwachting met 0,1 procent. Dat blijkt uit een onderzoek waarvan de Franse centrale bank de resultaten vrijdag heeft bekendgemaakt.

De centrale bank heeft voor het derde kwartaal ook al een krimp van 0,1 procent voorspeld. Daarmee zou de op een na grootste economie van de eurozone in een recessie zijn beland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Iberia schrapt 4500 banen

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia schrapt 4500 banen. De vloot wordt met 25 vliegtuigen ingekrompen en werknemers moeten salaris inleveren. Dat maakte moederbedrijf IAG, waartoe ook British Airways behoort, vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs