Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 3906 tot 3910
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 30 oktober 2016

Bizar! Er is een verband tussen vuilnis en de economie

Bij het lezen van de titel zult u wellicht even achter uw oren hebben moeten krabben. Hoe kan er nou een verband zijn tussen vuilnis en de economie? Hoe bizar de titel er ook uitziet, de waarheid liegt er niet om.

Deutsche Bank is recent naar buiten getreden met een interessant verband tussen het Amerikaanse bruto binnenlands product en het aantal vuilnis dat op de vuilnisbelt terecht weet te komen. Torsten Slok, strateeg bij Deutsche Bank, laat weten dat er een redelijk goed argument te geven is over de correlatie tussen de groei van het Amerikaanse bbp en de toename van vuilnis.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zondag 30 oktober 2016

Poetin: Maak een Marshallplan voor het Midden-Oosten

De wereld zou haar krachten moeten bundelen om gezamenlijk de strijd tegen terrorisme te voeren, zo suggereerde de Russische president Vladimir Poetin in zijn toespraak voor het Valdai discussieforum. In zijn 25 minuten durende toespraak opperde hij zelfs een Marshallplan voor het Midden-Oosten, om de vrede en veiligheid in een door oorlog en conflicten verscheurd gebied te herstellen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 30 oktober 2016

Solar-roof van Musk onthuld, Elon Musk blijft innoveren

Deze week bracht Elon Musk een lang verwacht nieuw item aan, namelijk een volledig dak dat zonne-energie opwekt. Dit als resultaat van de overname van SolarCity Corp. waarmee Musk volop blijft inzetten op hernieuwbare energie.

De ambities (en het budget) van Elon Musk, CEO van Tesla Motors Inc. lijken geen grenzen te kennen. Terwijl Tesla Motors Inc. onverwacht positieve cijfers wist voor te leggen deze maand is het nieuwe solar-roof product in combinatie met een Tesla-batterij de ontbrekende schakel die nu wordt aangeboden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 29 oktober 2016

Analisten zien Goudprijs stijgen naar $1331

De gemiddelde verwachting voor de goudprijs onder 35 analisten ligt voor het komend jaar op.......

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 29 oktober 2016

India wil eigen vliegtuigindustrie opzetten met aankoop honderden F-16's

India wil honderden gevechtsvliegtuigen bestellen bij buitenlandse fabrikanten, mits ze in India worden gebouwd met een lokale partner. 

Het gaat in eerste instantie om tweehonderd toestellen, waar er volgens de luchtmacht nog honderd bij kunnen komen. Met de orders zou 11,8 tot 13,6 miljard euro zijn gemoeid.