EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39056 tot 39060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Het verdwenen miljard van de pensioenfondsen

Uit een pilotstudie van het Ministerie van Sociale Zaken blijkt dat bij in ieder geval vijf anonieme bedrijfspensioenfondsen maar liefst 2,3 miljard euro is onttrokken. In de crisistijd werd door de bedrijven weer 1,3 miljard euro bijgestort.

Maar waar is het resterende miljard gebleven? En waarom wordt dit niet teruggestort, terwijl er wel op de pensioenen wordt gekort of er niet voor inflatie wordt gecorrigeerd?

Lees verder op eenvandaag.nl
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Krant El País spoort Spaanse regering aan dringend EU-noodsteun te vragen

De Spaanse kwaliteitskrant El País heeft de Spaanse regering van Mariano Rajoy opgeroepen om "zonder dralen" financiële hulp van Europa aan te vragen. Een verder uitstel van de aanvraag zal de recessie verergeren en de werkloosheid in het land nog doen aandikken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Column Kees de Kort | Flyers uitgedeeld in de bus

"Hoe je het ook bekijkt, er zijn gewoon geen tekenen van herstel", constateert BNR's Kees de Kort. Hij kijkt dan ook met veel verbazing naar de eindejaarsrally.

"Hoe je het ook bekijkt, er zijn gewoon geen tekenen van herstel", constateert BNR's Kees de Kort. Hij kijkt dan ook met veel verbazing naar de eindejaarsrally.

"De vrije val van het consumentenvertrouwen en de armoedeontwikkeling... Het is gewoon geen herstel", stelt De Kort vast.

Maar waar komt dan toch die eindejaarsrally op de beurzen vandaan? "Achterin de bus zijn gewoon flyers uitgedeeld met 'trakteer je zelf op hogere koersen'. Dat heeft niks te maken met beleggen", antwoordt hij.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

‘Personeelsbestand bouw krimpt verder’

Dat blijkt maandag uit het Ondernemerspeil, een index van TNS Nipo en het Financieele Dagblad. In geen enkele andere branche is de verwachting zo sterk dat er moet worden bezuinigd.

Zowel het personeel in loondienst als ingehuurde externe medewerkers zullen door de nieuwe ontslagronde worden geraakt.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Japan in recessie na revisie BBP

The Japanese economy is officially in recession after shrinking for two straight quarters

The Japanese economy is officially in recession after shrinking for two straight quarters

Japan's economy is technically in recession after authorities said revised figures for the April-June quarter showed the economy shrank for two straight quarters.

The Cabinet Office said gross domestic product for the July-September quarter shrank 0.9% from the previous quarter, unchanged from the preliminary release.

Lees verder op msn.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs