EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39056 tot 39060
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Historisch miljardenverlies Amerikaanse post

Officiële reden: concurentie. Werkelijke reden: dalende consumptie

Officiële reden: concurentie. Werkelijke reden: dalende consumptie

De Amerikaanse posterijen lijden dit jaar een historisch verlies van bijna 16 miljard dollar (12,5 miljard euro), drie keer zo veel als vorig jaar.

Zonder overheidsingrijpen ziet de US Postal Service het somber in. De dienst heeft last van het internet en felle concurrentie op de markt voor pakketjes.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

3 To Do‘s voor Obama over China

Tijdens de verkiezingscampagne hadden Obama en Romney niet zo’n mooie woorden over China. Het ging van manipulator tot oneerlijke handel met Amerika en andere economieën. Maar China blijft de 2e grootste economie ter wereld en de grootste Amerikaanse obligatiehouder. Dit land kan Amerika maar best te vriend houden. Wat kan Obama doen?

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Canada in het slop?

Canada zag er in oktober 1.800 jobs bijkomen. Maar al deze jobs komen van de overheid zelf. De private sector zal 20.000 jobs verdwijnen, op 1 maand tijd en de 4e maand op rij dat het daalt! De werkloosheidsgraad blijft voorlopig op 7,4 %.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Angst voor 'fiscal cliff' regeert Wall Street

Angst voor een dreigende politieke patstelling over het Amerikaanse begrotingstekort, de zogenoemde 'fiscal cliff', bepaalde donderdag voor de derde dag op rij de beurshandel op Wall Street. Ook teleurstellende kwartaalcijfers van warenhuisgigant Wal-Mart drukten de stemming.

De Dow-Jonesindex, waarin de 30 belangrijkste fondsen zijn opgenomen, stond tegen het slot op 12.512,89 punten, een verlies van 0,5 procent. De breder samengestelde S&P 500 daalde 0,4 procent tot 1350,18 punten en de technologiegraadmeter Nasdaq leverde 0,6 procent in op 2830,37 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

700.000 huizen minder waard dan hypotheek

Bij ongeveer 700.000 woningen is de hypotheekschuld op dit moment hoger dan de waarde van het huis. Dat zei minister Stef Blok van Wonen in een debat in de Tweede Kamer.

Blok gaf antwoord op vragen van Kamerleden over hoeveel mensen te maken hebben met een restschuld; het probleem dat zich voordoet als het huis wordt verkocht voor een bedrag dat lager is dan de hypotheekschuld.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs