EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39066 tot 39070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Vertrek Monti weegt op beurzen

De Europese beurzen stonden maandag eensgezind in het rood. Beleggers maakten zich zorgen over de politieke toekomst van Italië nadat premier Mario Monti dit weekeinde had aangegeven nog deze maand op te stappen.

,,Het is per saldo een negatief plaatje op de beurzen. Na het recordniveau van vorige week zakken we weer wat weg. Het vertrek van Monti wakkert de onrust over de schuldencrisis aan en de bankaandelen doen het daardoor slecht. Ook lopen de Italiaanse en Spaanse rentes weer op. De aanhoudende problemen in Europa en de dreigende fiscal cliff bieden de beurzen weinig houvast om verder uit te breken'', aldus handelaar Cees Smit van Today's Beheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Aantal voedselbonners blijft omhoog schieten

And we thought last month's delayed foodstamp data was bad. The just reported foodstamp number for September was a doozy, with 607,544 new Americans becoming eligible for foodstamps, as a record 47.7 million Americans are now living in poverty at least according to the USDA. The monthly increase was the highest since May 2011, and with August's 421K new impoverished America, over 1 million Americans made the EBT card their new best friend. It is unclear just which atmospheric phenomenon will get the blame for this unprecedented surge in poverty, which comes at a time when the pre-election economic data euphoria was adamant that the US economy was on an escape velocity to utopia. Instead what we do know is that in August and September, over three times as many foodstamp recipients were add to the economy as jobs (324,000). We also know that with the imminent impact of Sandy, which will send foodstamp recipients soaring, it is now looking quite possible that the US may end 2012 with just over a mindboggling 50 million Americans living in absolute poverty and collecting the $134.29 average monthly benefit per person, instead of working. Welcome to the recovery indeed.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Italiaanse rente loopt op

De rente op Italiaanse staatsobligaties is maandag stevig opgelopen. Beleggers maken zich zorgen over de politieke toekomst van het land nadat premier Monti dit weekeinde aangaf nog deze maand op te stappen.

De rente op 10-jarige Italiaanse leningen steeg maandag naar 4,8 procent. Vrijdag stond het rendement op die leningen nog op circa 4,5 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Plan voor omvallende banken

De Verenigde Staten en Groot-Brittannië presenteren later op maandag een gezamenlijk plan hoe om te gaan met grote banken die dreigen om te vallen. Dat kondigen Martin Gruenberg van de de Amerikaanse Federal Deposit Insurance Corporation en Paul Tucker, vice-gouverneur van de Britse centrale bank aan in de krant Financial Times.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Nieuwe bankregels kunnen positief voor goud zijn

Door alle onzekerheid in de wereldwijde economie zijn de politieke leiders op zoek naar manieren om de problemen een halt toe te roepen. Het doel is om te zorgen dat een crisis, zoals we die in de afgelopen jaren hebben meegemaakt, niet nogmaals zal gebeuren. Één van de mogelijke oplossingen heeft te maken met de reserves van banken. Het Basel Comitee is verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe regels voor de banken. Door de nieuwe regels zullen banken grotere reserves moeten aanhouden.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs