EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3911 tot 3915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 22 mei 2017

Bitcoin overstijgt 2.000 dollar-grens

De koers van de elektronische en digitale bitcoin lijkt niet te stuiten, afgelopen zaterdag steeg de munt naar een nieuw hoogterecord en sloot de dag af rond de 2050 dollar per virtuele munt. De bitcoin wordt steeds populairder bij Japanse en Chinese investeerders omdat de munt in deze landen wordt ondersteund.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 22 mei 2017

'VK staakt Brexit-onderhandelingen als EU 100 miljard euro blijft vragen'

Het Verenigd Koninkrijk zal uit de onderhandelingen over de brexit stappen als de Europese Unie (EU) blijft vragen om een vergoeding van 100 miljard euro van de Britten. 

Dat zegt de Britse Brexit-minister David Davis in een interview zondag met de krant The Sunday Times.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 mei 2017

Bitcoin is nu $2000 waard

De prijs van de digitale valuta bitcoin is naar een nieuw record gestegen van ruim 2000 dollar, het equivalent van €1775,-. In een week tijd steeg de prijs van bitcoin met 350 dollar. Door de WannaCry ransomware viel de munt eerst terug, maar herstelde ook weer snel. In 2017 is de waarde van bitcoin inmiddels ruim verdubbeld. Ten opzichte van een jaar geleden steeg de digitale munt al bijna 400%! De magische grens van 2000 dollar is nu bereikt. What’s next?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 20 mei 2017

Mattis over oorlog met Noord-Korea: “Een tragedie op een nooit geziene schaal”

De vele ‘affaires Trump’ van de voorbije weken hebben de focus van de internationale pers op ‘het probleem Noord-Korea’ enigszins verlegd en die situatie zal nog een week duren, nu de president de volgende negen dagen zijn eerste buitenlandse trip maakt. Toch is de dreiging op het Koreaanse schiereiland alles behalve verdwenen en kan een volgende testraket van Kim Jong-un opnieuw voor escalatie zorgen.

Oorlog in Noord-Korea: een tragedie op een nooit geziene schaal De Amerikaanse minister van Defensie Jim Mattis herinnerde het Amerikaanse publiek vrijdagmiddag nog eens aan wat er op het spel staat. Tijdens een persconferentie zei Mattis dat zijn land naar een oplossing blijft streven, maar voegde daar het volgende aan toe:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 20 mei 2017

'Merkel wil Duitser als opvolger Draghi'

De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil de president van de Duitse centrale bank Jens Weidmann naar voren schuiven als opvolger van Mario Draghi als topman van de Europese Centrale Bank (ECB). 

Dat schrijft het Duitse blad Der Spiegel vrijdag op basis van ingewijden.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs