Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 3911 tot 3915
Bron: CD Fund.com
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

Sharia-compliant goud transacties goed voor goud?

Financiële experts op het gebied van de islamitische wetgeving (sharia) hebben eindelijk regels voor goudtransacties ontwikkeld. Dit opent de weg naar veel actievere goud- en zilverhandel door islamitische instellingen, en kan op de lange termijn van aanzienlijke invloed zijn op de fysieke vraag naar de metalen.

Hoewel goud in de islamitische wereld zeer in trek is in de vorm van sieraden, heeft het een verwaarloosbare rol in de financiële sector als gevolg van onzekerheid over wat religieus toelaatbaar is. De nieuwe normen, die ook van toepassing zijn op zilver, helpen om dit te veranderen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 22 december 2016

Dit is hoe succesvolle mensen uitzonderlijke relaties opbouwen

Succes betekent voor iedereen iets anders. Maar succes heeft een universele gelijkenis. Echt succes meet je niet aan de hand van een getal, maar aan de hand van de relaties die je opbouwt. Echt succes is enkel mogelijk wanneer je anderen met liefde en respect behandelt.

Uiteindelijk … je kan een rijke klootzak zijn, maar dan ben je wel een eenzame klootzak.

Zo bouwen succesvolle mensen uitzonderlijke relaties.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

Miljonairs maken 11 keuzes die jij niet maakt

Rijk worden is niet alleen weggelegd voor ‘the happy few’. Rijk worden kan je leren. Net zoals je een 2e taal kan leren spreken of coderen in technologische codes, kan je ook leren hoe je geld moet aantrekken. Iedereen kan rijk worden mits de juiste instelling.

‘Er is geld genoeg in de wereld, er is alleen een tekort aan mensen die groot genoeg denken’, is een bekende uitspraak van self-made miljonair Grant Cardone. Een andere self-made miljonair, Steve Siebold, beaamt dit. ‘Rijk worden kan iedereen, het is een keuze, net zoals gewicht verliezen of een 2e taal leren.’

Iedereen kan rijk worden, maar het begint bij de keuzes die jij maakt. Miljonairs maken dan ook 11 keuzes die jij niet maakt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

7 boeken van miljardairs die je leren de wereld te veroveren

Of je nu een miljoenenbedrijf uit de grond wilt stampen of uiterst succesvol worden in je vakgebied, de beste manier om er te geraken is door te leren van de beste. Er is geen betere leerschool dan de kennis van enkele miljardairs. 7 interessante boeken zetten jou op weg naar eeuwige roem.

Van de inzichten van Bill Gates naar de leiderschapslessen van Richard Branson tot de wijsheden van Marc Cuban. Zelfs van Donald Trump kan je nog iets leren. Er zijn honderden bladzijden die jou kunnen leren hoe je de wereld moet veroveren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 december 2016

De grote rotatie van obligaties naar aandelen is eindelijk begonnen

Duizenden miljarden dollars vloeien sinds de overwinning van Donald Trump uit de obligatiemarkt. Volgens de bekende econoom Torsten Sløk van Deutsche Bank is er maar een bestemming: de aandelenmarkt. De grote rotatie waar al jaren sprake van is, lijkt eindelijk begonnen. Mohamed El-Erian van Allianz ziet de rally nog een eind gaan … op enkele voorwaarden.