Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 39116 tot 39120
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 26 oktober 2012

Wall Street verdeeld het weekeinde in

De effectenbeurzen op Wall Street schoten vrijdag niets op met een meevallend groeicijfer over de Amerikaanse economie. Dat kwam door tegenvallende resultaten en verwachtingen van onder meer Apple. De belangrijkste graadmeters eindigden dicht bij de slotstanden van een dag eerder.

De leidende Dow-Jonesindex eindigde een fractie hoger op 13.107,21 punten. De breder samengestelde S&P 500 verloor 0,1 procent en sloot op 1411,94 punten. De technologiegraadmeter Nasdaq ging 0,1 procent omhoog tot 2987,95 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 26 oktober 2012

Beperkte winsten op Amerikaanse beurzen

De effectenbeurzen op Wall Street schoten vrijdag nauwelijks iets op met een meevallende groeicijfer over de Amerikaanse economie. Tegenvallende resultaten van onder meer Apple, dat ook nog een teleurstellende prognose gaf voor het lopende kwartaal, hielden de winsten beperkt.

De leidende Dow-Jonesindex stond een kleine drie kwartier voor de slotbel 0,2 procent hoger op 13.133,90 punten. De breder samengestelde S&P 500 noteerde een winst van 0,1 procent op 1414,93 punten. De technologiegraadmeter Nasdaq ging 0,2 procent omhoog tot 2993,29 punten.

Bron: earthwatcher.nl
Geplaatst: vrijdag 26 oktober 2012

Wakker worden? Dollar uitleg hier

Wij hebben dit al veel vaker aan de kaart gesteld en zijn blij dat er nu eindelijk een duidelijk pdf bestand is wat laat zien waar de diverse symbolieken op het dollar biljet staan.

Ik weet dat veel mensen ons als complot denkers zien en dat mag natuurlijk ook. Echter hoop ik dat na het zien van deze pdf er misschien toch iets wakker gaat worden...

Bron: demonocracy.info
Geplaatst: vrijdag 26 oktober 2012

America: The Food Stamp Nation

America has over 44 million people on Food Stamps. The food stamps program's real name is Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP).

The Food Stamp program is "hidden" from view through Electronic Benefit Transfer Cards that work just as credit cards. This article visualizes the size of the program and the vast amounts of people participating.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 oktober 2012

Duitsland haalt goud terug uit Amerika

Een Duitse rechtbank heeft gevraagd dat de Bundesbank maatregelen neemt om een audit uit te voeren op het Duitse goud dat ondergebracht is in kluizen in het buiten, en voornamelijk die in New York. De rechtbank wil er zeker van zijn dat de 3.400 ton goud nog bestaat aangezien die nog nooit zijn gecontroleerd. Naast New York heeft Duitsland nog goud liggen bij de Bank of England en The Bank of France.

In afwachting van de onderhandelingen heeft de Bundesbank alvast besloten om de komende 3 jaar 50 ton goud per jaar te verschepen van New York naar Duitsland. Duitsland heeft de op een na grootste goudreserves in de wereld, na Amerika. Het goud dat in Duitsland zelf ligt is ook nog nooit ge-audit, ook niet op hoeveelheid en gewicht. De Duitse rechtbank vraagt nu met drang dat de Bundesbank werk maakt van een correcte inventaris van het Duitse goud.