EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39116 tot 39120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

"Europees belastinggeld verdwijnt genadeloos in Griekse bodemloze put"

Financieel journalist Matt Lynn, auteur van het boek “Bust: Greece, the Euro and the Sovereign Debt Crisis”, heeft geen goed word over voor het akkoord dat werd bereikt om Griekenland van een nieuwe levenslijn te voorzien. Dat akkoord zal volgens Lynn nul komma nul bijdragen aan een oplossing voor het probleem.

Europees belastinggeld verdwijnt genadeloos in een Griekse bodemloze put en dat zal zo blijven duren. Het Griekse probleem zal namelijk in de komende 10 jaar niet verdwijnen, telkens opnieuw zal het land voor vers geld bij de rest van de wereld moeten aankloppen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Hogere voorraden geven impuls aan Amerikaanse economie

De Amerikaanse economie is tijdens Q3 sneller gegroeid dan eerst was gedacht. Het Commerce Department maakte vandaag een BBP-groei met 2,7 % bekend, waar die groei eerst maar op 2 % was berekend. Een nauwkeurige analyse van het bbp-cijfer toont echter aan dat er weinig ruimte is voor enthousiasme.

De groeiversnelling is namelijk vooral te danken aan een heropbouw van de voorraden. De cijfers voor de bestedingen van zowel consumenten als bedrijven werden echter naar beneden herzien. Ook van de export ging uiteindelijk een positief effect uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

ABP verhoogt pensioenen niet in 2013

Pensioenfonds ABP kan volgend jaar zijn pensioenen niet verhogen. De dekkingsgraad, die bepaalt of de pensioenen op lange termijn nog betaalbaar zijn, is hiervoor niet hoog genoeg. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Huizenverkoop VS trekt stevig aan

Het aantal in behandeling genomen huizenverkopen is in de Verenigde Staten in oktober sterk gegroeid. Dat meldde de Amerikaanse branchevereniging van makelaars donderdag.

Het aantal voorlopige koopcontracten steeg met 5,2 procent ten opzichte van september. Die stijging overtrof de verwachtingen ruimschoots. Economen voorspelden gemiddeld een toename met 0,8 procent, na een groei met 0,4 procent in september.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

ING: woningprijzen dalen in 2013 én 2014

De huizenprijzen dalen volgend jaar met 7% en in het jaar daarop met nog eens 5%.

De huizenprijzen dalen volgend jaar met 7% en in het jaar daarop met nog eens 5%.

Volgens het economische bureau van de bank dalen de prijzen van koopwoningen in 2012 met 7,5 procent. ,,Op dit moment is de vraag op de huizenmarkt laag en het aanbod hoog. Dat houdt de prijzen onder druk'', aldus ING.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs