EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39121 tot 39125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

'Vlakke opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen dinsdag naar verwachting vlak tot licht hoger openen. De markt blijft in de greep van de onderhandelingen over het verkleinen van het begrotingstekort in de Verenigde Staten, die in een impasse lijken te verkeren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal dinsdag naar verwachting vlak tot licht hoger openen, waarbij het effect, bij een gebrek aan macro-publicaties, van een tegenvallende industriele inkoopmanagersindex voor november, die maandag gepubliceerd werd, ook dinsdag nog nagalmt.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.45 uur 10 punten hoger, de S&P 500 futures stijgen 1,90 punten, de Nasdaq 100 futures staan 4,50 punten hoger.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Premier: geen Griekse deal voor Portugal

Portugal heeft geen omvangrijk schuldenreductiepakket nodig zoals Griekenland kreeg opgelegd. Dat heeft de Portugese premier Pedro Passos Coelho dinsdag gezegd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Is de crisis over?

Door de tijdelijke redding van Griekenland van het onmiddellijke faillissement lijkt de eurocrisis even zijn acute karakter te hebben verloren. Maar onderhuids ettert de schuldenproblematiek gewoon door en wel overal.

Door de tijdelijke redding van Griekenland van het onmiddellijke faillissement lijkt de eurocrisis even zijn acute karakter te hebben verloren. Maar onderhuids ettert de schuldenproblematiek gewoon door en wel overal.

Het slechte nieuws over Europa blijft maar komen en dat is slecht nieuws. De ene dag is het Spanje dat moet melden dat er op alle fronten tegenvallers zijn, de andere dag is het roversnest Cyprus aan de beurt om een greep in de Europese kas te willen doen. Om van Griekenland maar niet te spreken. Daar is geen enkel probleem opgelost en dat komt omdat het beleid van schuld op schuld stapelen van Europa met behulp van ongedekte cheques niet werkt. Maar het is wel officieel beleid.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Analyse goud: zijwaarts plaatje

De goudprijs is in de afgelopen week iets verzwakt, dat is op zich niet heel erg, maar het slaat wel een kleine deuk in het positieve korte termijn plaatje. Waar we eerst vrij positief waren op het edelmetaal, wordt nu een wat voorzichtige visie ingenomen.

In voorgaande analyses valt te zien dat we positief waren nadat de goudprijs het 200daagsgemiddelde positief als steun had getest. In de onderstaande grafiek valt dit te zien door de ingetekende rode cirkel, op het 162.00 dollar niveau in November.

Lees verder op optieblog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs