Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 39126 tot 39130
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

Merkel bezoekt Griekse premier dinsdag

De Duitse bondskanselier Angela Merkel reist dinsdag naar Athene voor overleg met de Griekse premier Antonis Samaras.

De regeringsleiders zullen praten over de huidige ontwikkelingen in Griekenland en over de relatie tussen beide landen, meldde de woordvoerder. Griekenland staat onder grote druk om nog meer bezuinigingen door te voeren, zodat het aan de voorwaarden van de Europese noodhulp kan blijven voldoen.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

Komt de Griekse redding uit de zee?

In de Middellandse Zee, ten zuiden van het Griekse eiland Kreta, bevinden zich natuurlijke gasreserves die het noodlijdende land in 25 jaar zo’n 464 miljard euro zouden kunnen opbrengen. Dat is tenminste de opgemerkte conclusie van een studie die deze week aan de Griekse premier Antonis Samaras is gepresenteerd.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

Hoe hoog gaat de goudprijs stijgen?

Het is voor veel mensen niet meer de vraag of de goudprijs verder gaat stijgen, maar tot welk hoogte goud in de toekomst zal gaan. Bij Bloomberg vragen ze zich af of $3.000,- per troy ounce een realistisch getal is om naar uit te kijken. Indien de goudprijs het niveau van $3.000,- per troy ounce wil bereiken, moet er vooral een hele degelijke vraag naar fysiek edelmetaal blijven bestaan, naast dat de investeringen in goud ETF’s natuurlijk moeten blijven stijgen. Bent u ook op zoek naar bescherming in de vorm van fysiek goud?

[video]

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

Graag je mening over mijn portefeuille

Toen deze crisis in 2008 begon, heb ik 100.000 euro op een rekening gestort en beleggers uitgenodigd om over mijn schouder mee te kijken hoe ik mijn portefeuille beheer.

Ik noemde dit mijn “INSIDERS CLUB” en de interesse voor dit product was bijzonder groot. Beleggers betaalden met plezier 297 euro per jaar voor deze trade alerts.

Deze “crisisportefeuille” presteerde de afgelopen jaren overigens 53,8% beter dan de markt. Een outperformance die kan tellen!

Ik denk er momenteel over na om het bord echter schoon te vegen en te starten met een compleet nieuwe portefeuille die ik live voor je ga beheren.

Telkens wanneer ik een transactie uitvoer, ontvang je een e-mail waarin je precies ontdekt wat ik koop, welk bedrag ik investeer en hoeveel ik wens te betalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

'IMF somberder over economie eurozone'

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht dat de economie van de eurozone dit jaar met 0,4 procent krimpt en in 2013 een minieme groei laat zien van 0,2 procent.

Dat meldde de Duitse zakenkrant Handelsblatt vrijdag op basis van een IMF-rapport over de economische verwachtingen dat volgende week dinsdag uitkomt.