EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39131 tot 39135 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Tom DeMark ziet Chinese beurs 48 % stijgen!

Tom DeMark is de uitvinder van een indicator die zeer nauwkeurig is in het voorspellen van een beursbodem. Volgens DeMark heeft de Chinese beurs zijn bodem gezet. Hij ziet de Shanghai Composite Index 48 % stijgen de komende 9 maanden.

Tom DeMark heeft voor de Shanghai Composite Index verschillende technische analyses uitgevoerd en allemaal gaven ze aan dat de index zijn bodem heeft gevormd. De index heeft een stijgingspotentieel tot 2.900 punten, ten opzichte van het huidige niveau van iets minder dan 2.000 punten is dit een stijging van bijna 50 %.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Het naderend gevaar voor de Nederlandse pensioenfondsen

Twee scenario’s zijn er te schrijven over de toekomst van de Nederlandse pensioenfondsen en dan met name het deel “bedrijfstakpensioenfonds deel”. Geen van beide geeft een rooskleurige verwachtingsbeeld en wil ik u in dit artikel uitleggen waarom.

Er zijn een groot aantal verschillende soorten pensioenen in Nederland, maar globaal kan men ze in  in 4 categorieën onderverdelen:

Lees verder op geennieuws.com
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Spaarrente vs. Inflatie

U kan er voor kiezen om uw spaargeld op een spaarrekening te zetten en er verder niet meer naar om te kijken. Dit is niet handig! Wij adviseren u er altijd voor te waken dat u een lage rente krijgt en het geld minder waard wordt. Kan dat dan!? Ja, dat kan door de inflatie en belastingheffing die men betaalt over spaargeld. Om te weten hoe het in elkaar steekt, is het handig te weten hoe inflatie ontstaat en hoe de belastingheffing wordt berekend.

Lees verder op spaardepositovergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Pensioenvermogens stijgen juist naar records

Woedend zijn ze het ABP en bij ons eigen mediapensioen PNO. De pensioenpotten over 10 jaar voor 60% leeg? “Wat een flauwekulverhaal van Peter Verhaar. Hij begrijpt echt niet hoe het werkt, zorgelijk.”

Dat zegt de ervaren rot in het vak Leo Witkamp directeur van MPD, de pensioenuitvoerder van media pensioenfonds PNO.

Witkamp stelt dat Verhaar zich volledig vergist. Het pensioenvermogen, dat nu ligt op 1000 miljard euro, zal juist stijgen naar 1500 miljard euro. Witkamp rekent dan ‘over de duim’ met een rendement van 4,5%

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

ECB: Het wordt nog slechter

Schrijf ook 2013 maar af. De vooruitzichten voor de Europese economie zijn ook voor volgend jaar verslechterd ten opzichte van eerdere ramingen. De economie van de 17 eurolanden samen krimpt  in 2013 in het somberste scenario zelfs 0,9 procent. In het meest optimistische scenario is er een bescheiden groei van 0,3 procent. De prognose pakt een stuk slechter uit dan de vorige voorspelling. De bandbreedte was toen nog tussen de min 0,4 en plus 1,4 procent. Voor 2014 wordt een economische groei voorspeld van tussen de 0,2 en 2,2 procent. Volgens de Europese Centrale bank (ECB) herstelt de de economie pas in de loop van volgend jaar langzaam.

Lees verder op mt.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs