EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39136 tot 39140 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Beurs met klein verlies het weekend in

De Brusselse beurs eindigde de week zoals ze begon: zonder al te veel beweging. De Bel20 kroop 0,29 procent hoger tot een slot van 2.424,09 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Crisis drijft zelfstandigen tot armoede

De armoede onder zelfstandigen is in 2011 fors toegenomen, blijkt uit het Armoedesignalement 2012, dat het Centraal Bureau voor de Statistiek en het Sociaal Cultureel Planbureau gisteren presenteerden.

Voor het eerst zijn er onder de mensen in de categorie armen meer zelfstandigen dan mensen in loondienst. De grootste groep van huishoudens die onder de grens zitten van ’nietveel-maar-toereikend’ blijven gezinnen die zijn aangewezen op een bijstandsuitkering

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Grimmige ECB op verbazing onthaald

Dat het in de Eurozone economisch niet goed gaat, staat tegenwoordig gelijk aan het instampen van een open deur. De Europese centrale bank schetste gisteren echter een wel bijzonder grimmig plaatje dat bovendien vanmorgen door het economenteam van Deutsche Bank nog eens dunnetjes werd overgedaan.

Giles Keating, head of research bij Credit Suisse, heeft zo zijn twijfels over de betrouwbaarheid van beide prognoses. De gepubliceerde macro-economische gegevens wettigen dergelijke pessimistische BBP-vooruitzichten geenszins. Keating vraagt zich af waarom de ECB en de grootste Duitse bank zo’n negatief beeld schetsen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Arbeidsmarkt VS: Minder fulltimebanen en meer jeugdwerkloosheid

Het werkloosheidspercentage van 7,7% in november suggereert dat de Amerikaanse arbeidsmarkt herstelt. Toch kunnen daar kanttekeningen bij geplaatst worden. Uit verschillende hoeken komen grafieken die een minder rooskleurig beeld laten zien. Onderzoeksbureau Gallup zag het percentage fulltimebanen in haar laatste enquête van november scherp dalen. Zero Hedge laat aan de hand van grafieken zien dat vooral de jeugdwerkloosheid snel oploopt in de VS.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Rusland ziet mensenrechten in Europese Unie achteruit gaan

De economische crisis heeft een negatieve impact op de mensenrechten in de Europese Unie. Dat heeft Konstantin Dolgov, speciaal gezant voor mensenrechten en democratie van het Russische ministerie van buitenlandse zaken, gezegd. Een rapport heeft volgens Dolgov aangetoond dat xenofobie, racisme, gewelddadig nationalisme, wangedrag bij de politie en neo-Nazisme in Europa de voorbije jaren opnieuw zijn toegenomen. Het rapport is volgens Dolgov gebaseerd op documentatie van de Europese Unie zelf. 

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs