EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3916 tot 3920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

Goudprijs stijgt na raketaanval op Syrie

De goudprijs bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vijf maanden, nadat het Amerikaanse leger besloot raketten af te vuren op een militair vliegveld in Syrië. De Amerikaanse raketaanval was een vergeldingsactie op een chemische aanval die eerder deze week plaatsvind in Syrië. Volgens Trump zit Assad achter deze aanval, al zijn daar nog steeds geen harde bewijzen voor geleverd.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

Lavrov: Amerikaanse raketaanval doet denken aan Irak in 2003

Rusland heeft de Amerikaanse raketaanval op een militaire basis in Syrië scherp veroordeeld. De Russische president Poetin sprak van een daad van agressie tegen een soeverein land, die in strijd is met het internationale recht. Zijn woordvoerder Dmitry Peskov zei in een verklaring dat het Syrische leger al haar chemische wapens al heeft ingeleverd en dat dit destijds ook bevestigd is door de Verenigde Naties.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

'Voor 15 miljard euro aan oud Europees geld in omloop'

In landen die hun eigen munteenheid hebben ingeruild voor de euro ligt in totaal nog zo'n 15 miljard euro aan oude munten en bankbiljetten bij mensen thuis onder het matras.

Dat blijkt uit een rondgang van persbureau Bloomberg langs Europese nationale banken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en goud hoger na raketaanval VS in Syrië

De olie- en goudprijs gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 april 2017

De ontmoeting Trump-Xi gaat over 1 grafiek. Dit is ‘m

De Amerikaanse president Trump reisde donderdag af naar zijn ‘Trump Mar-a-Lago Golf Resort’ in West Palm Beach (Florida), waar hij twee dagen lang zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping en diens echtgenote te gast zal hebben. De tweedaagse zal een succes worden en wel om de eenvoudige reden dat beide een succes nodig hebben, vooral Trump, na het débacle van Trumpcare. Of ze punten van overeenkomst zullen vinden blijft een open vraag.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs