EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39151 tot 39155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

AEX klimt verder

De AEX-index van de Amsterdamse effectenbeurs is vrijdag opnieuw met een kleine winst gesloten. Op een relatief dunne handelsdag hielden positieve berichten over de Chinese en Duitse economie en de aanhoudende voorzichtigheid door de Amerikaanse begrotingscrisis elkaar in evenwicht.

De hoofdgraadmeter van het Damrak eindigde 0,2 procent hoger op 344,39 punten. Daarmee werd voor de vierde keer deze week de hoogste slotstand van het jaar genoteerd. De MidKap steeg 0,1 procent tot 531,61 punten. De beurs in Frankfurt won 0,2 procent. Londen leverde 0,1 procent in en Parijs eindigde onveranderd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 15 december 2012

Ondanks megabezuinigingen lopen staatsschulden Italië en Spanje op

De Italiaanse staatsschuld is in oktober voor het eerst boven de 2000 miljard uitgestegen. Dit meldde de Italiaanse Centrale Bank. De niet democratisch gekozen Mario Monti, die sinds november 2011 aan de macht is, voert een strenge besparingspolitiek. Na Griekenland is Italië het land met de hoogste staatsschuld van de eurozone. Voor dit jaar wordt verwacht dat de Italiaanse staatsschuld 126% bedraagt van het BBP (Bruto Binnenlands Product). [...]

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Begrotingscrisis VS: Obama en Boehner in volle vaart op de afgrond af

Geen strobreed geven de Amerikaanse kemphanen toe in de strijd over de begroting en de schuld. De tijdslimiet van 31 december nadert: is er dan geen akkoord, dan wordt het hard bezuinigen én belastingverhoging. De zakenwereld vreest een recessie. Iedereen wacht tot de laatste minuut. Het is een ideologisch gevecht over de vraag: wat moet onze overheid doen en hoe groot moet die zijn?

Sinds de Republikeinen in 2010 de meerderheid kregen in het Huis van afgevaardigden en president Obama en de Democraten daarmee hun controle over het Congres verloren, heerst er een patstelling in Washington DC. Het wachten was op de kiezers: die moesten dit jaar in de presidentsverkiezingen de knoop doorhakken.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Wall Street opent in de min

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag in de min geopend. Een verdere verbetering van industriële activiteit in China kon beleggers niet bekoren. De stemming bleef terughoudend door de voortslepende begrotingsonderhandelingen in Washington.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Beurzen maken pas op de plaats

De Europese beurzen maakten vrijdag een pas op de plaats. Een positief bericht over de Chinese industrie en de aanhoudende bezorgdheid over de Amerikaanse begrotingscrisis hielden de beurzen in balans.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel vlak op 343,98 punten. De MidKap-index klom 0,1 procent tot 531,51 punten. De beurzen in Parijs en Londen daalden 0,2 procent. Frankfurt bleef ongewijzigd. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na aanvang van de handel ook onveranderd op 13.169 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs