EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39156 tot 39160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Fox News: De kunst van het misleiden

Op de redactie van Fox News worden de gekste methodes toegepast om de kijker om de tuin te leiden. Door niet goed op te letten kunnen cijfers die Fox News brengt verkeerd geïnterpreteerd worden. Het blog Simple Statistics maakte begin deze week een samenvatting van verschillende grafieken en illustraties die de werkelijkheid proberen te vertekenen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

De documentaire The Flaw over de gevolgen van de deregulering van het financiële systeem

De documentaire The Flaw werd vorig jaar uitgezonden bij VPRO Import. In deze documentaire wordt heel duidelijk uitgelegd hoe de financiële crisis is ontstaan, zodat ook u en ik kunnen begrijpen waarom de rijken steeds rijker worden en wat er fout is gegaan in het mondiale financiële systeem. De eindconclusie van de documentaire is dat het kapitalistische systeem zichzelf kapot maakt door de steeds groter wordende ongelijkheid in inkomens en vermogens.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

US mint verkoop in november meer gouden munten

Beleggers wereldwijd kochten in november meer gouden munten van de United States Mint dan in de maanden ervoor. Deze week maakte de US Mint de balans op en zag het vooral de populariteit van gouden Eagle en gouden Buffalo toenemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Kredietverlening in eurozone neemt verder af

De kredietverlening aan bedrijven en huishoudens in de eurozone is in oktober verder gedaald. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Centrale Bank (ECB) woensdag publiceerde.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Spaanse winkelverkopen dalen met 11% in een maand.

De Spaanse detailhandelsverkopen zijn in oktober op jaarbasis met 9,7 procent gedaald, na een krimp van 11 procent een maand eerder. Dat maakte het Spaanse bureau voor de statistiek woensdag bekend.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs