EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39156 tot 39160 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Iceland president: Letting banks fail 'difficult but right' decision

Iceland is pinning its hopes on the Arctic as Europe continues to suffer from high unemployment and faltering growth.

Iceland is pinning its hopes on the Arctic as Europe continues to suffer from high unemployment and faltering growth.

Iceland's president Olafur Ragnar Grimsson told CNN's Richard Quest: "The Arctic region is gradually becoming one of the most important playing grounds in the global economy."

His comments come four years after the country let its debt-ridden banks fail, and as the country's growth looks set to far outpace the eurozone. Grimsson said the decision not to save the banks was "the most difficult I ever had to make, but the right one."

Lees verder op cnn.com
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

'Vlakke opening AEX'

De beurs opent naar verwachting vlak. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening nauwelijks van hun plaats komen.

Positief nieuws over de Chinese industrie en de aanhoudende bezorgdheid over de Amerikaanse begrotingscrisis houden de beurzen in toom.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Nikkei sluit positieve week lager af

De beurs in Tokio is vrijdag licht lager geëindigd. Beleggers namen wat gas terug in afwachting van de nationale verkiezingen op zondag. Goed nieuws over de Chinese industrie werd daarbij teniet gedaan door tegenvallende industrieberichten uit eigen land. De Nikkei sloot 0,1 procent lager op 9737,56 punten. De Japanse beurs won deze week 2,2 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Afwikkelingsfonds voor banken in de maak

Een speciaal zogeheten afwikkelingsfonds voor slechte banken in Europa is in de maak. De banken zullen dan voortaan zelf voor de kosten moeten opdraaien als ze omvallen, en niet langer de belastingbetaler.

De leiders van de Europese Unie besloten dit tijdens de eerste dag van hun tweedaagse top in Brussel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Lessen van Ludwig

“Het belang van een goudgedekte munt is dat de koopkracht van zo’n munt niet beinvloed kan worden door de op een bepaald moment aan de macht zijnde politieke zienswijzen of heersende opvattingen. Het koppelen van de waarde van geld aan goud werpt een dam op tegen elke politieke opvatting die door monetaire maatregelen een bepaalde sociale groep wil bevoordelen ten koste van een andere sociale groep. Goud betekent vrijheid. Het is daarom dat Lenin, Mussolini en Hitler het bezit van prive goud verboden.

Lees verder op zilverpaul.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs