EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39161 tot 39165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Afwikkelingsfonds voor banken in de maak

Een speciaal zogeheten afwikkelingsfonds voor slechte banken in Europa is in de maak. De banken zullen dan voortaan zelf voor de kosten moeten opdraaien als ze omvallen, en niet langer de belastingbetaler.

De leiders van de Europese Unie besloten dit tijdens de eerste dag van hun tweedaagse top in Brussel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Lessen van Ludwig

“Het belang van een goudgedekte munt is dat de koopkracht van zo’n munt niet beinvloed kan worden door de op een bepaald moment aan de macht zijnde politieke zienswijzen of heersende opvattingen. Het koppelen van de waarde van geld aan goud werpt een dam op tegen elke politieke opvatting die door monetaire maatregelen een bepaalde sociale groep wil bevoordelen ten koste van een andere sociale groep. Goud betekent vrijheid. Het is daarom dat Lenin, Mussolini en Hitler het bezit van prive goud verboden.

Lees verder op zilverpaul.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Zorgen op Wall Street over 'fiscal cliff'

De beurzen in New York zijn donderdag met verliezen gesloten. De onrust over de begrotingscrisis in de Verenigde Staten bleef zorgen voor voorzichtigheid bij beleggers. Er lijkt voorlopig nog geen overeenkomst in Washington in zicht.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het einde van de handel 74,73 punten (0,6 procent) lager op 13.170,72 punten. De brede S&P 500 zakte 9,03 punten (0,6 procent) tot 1419,45 punten en de technologiebeurs Nasdaq verloor 21,65 punten (0,7 procent) tot 2992,16 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 december 2012

Impasse over 'fiscal cliff' houdt aan

De impasse in Washington over de begrotingscrisis houdt onverminderd aan.

Het Witte Huis liet donderdag weten dat de Republikeinen nog geen beweging hebben laten zien in hun weerstand tegen hogere belastingen voor de rijken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Bill Gross: Amerikaanse overheid leent gratis dankzij QE4

Bill Gross van het grootste obligatiefonds Pimco maakt zich zorgen over het beleid van de Amerikaanse centrale bank. Met QE4 gaat ze opnieuw over tot het opkopen van staatsobligaties, waardoor de overheid in feite gratis kan lenen. De rente die over deze obligaties betaald moet worden vloeit namelijk via de Federal Reserve weer terug in de kas van het ministerie van Financien. Deze methode van schuldenfinanciering zal op den duur leiden tot inflatie, aldus de topman van Pimco.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs