EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39171 tot 39175 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

ECB somber over economische groei in 2013

De Europese economie blijft de komende tijd zwak en zal pas in de loop van 2013 langzaam herstellen. Dat voorspelde de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Griekenland wil grootste goudproducent van Europa worden

Het Duitse Handelsblatt schrijft dat Griekenland mogelijk de grootste goudproducent van Europa kan worden. Het land wordt geplaagd door een diepe economische crisis en een torenhoge werkloosheid, maar tegelijkertijd bevat het land ook een aantal interessante bodemschatten. Een Canadees bedrijf wil op het schiereiland Halkidki in het noorden van Griekenland een nieuwe goudmijn openen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

ING acht stijging huizenprijzen eind 2013 mogelijk

De ING Bank acht het mogelijk dat de huizenprijzen in Nederland in de tweede helft van 2013 een bodem kunnen bereiken en dat de prijzen zich daarna weer langzaam kunnen 'herstellen'. Dat scenario schetst het Economisch Bureau van ING in het donderdag uitgegeven kwartaal bericht Woningmarkt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Recordprijzen voor goud in 2013

Goud stijgt al twaalf jaar aan één stuk door. Dat is een record en het lijkt er op dat er nog tenminste één jaar aan deze opmars kan worden toegevoegd.

Volgens 16 analisten, gepolst door Bloomberg, is de verwachting dat goud komend jaar elk kwartaal zal stijgen. Aan het einde van 2013 zal de goudprijs dan rond de 1,925 dollar per ounce noteren; een premie van 11 procent als wordt gekeken naar de huidige koers.

Lees verder op optieblog.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Geplande ontslagen VS stijgen opnieuw

Het aantal geplande ontslagen in het Amerikaanse bedrijfsleven is in november voor de derde maand op rij gestegen. Dat maakte detacheringsbureau Challenger, Gray & Christmas donderdag bekend.

Werkgevers kondigden afgelopen maand in totaal 57.081 ontslagen aan, het hoogste niveau sinds mei dit jaar en 20 procent meer dan in de voorgaande maand. De stijging werd vooral veroorzaakt door het faillissement van Hostess Brands, de maker van Twinkies. Hierdoor gingen 18.500 banen verloren.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs