EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39181 tot 39185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Griekenland: ‘Schuldeneisers zijn harteloze boekhouders’

De €44 miljard die Griekenland krijgt van de eurolanden en het IMF, noemt het Griekse weekblad To Vima een druppel op een gloeiende plaat. De oplossing waarvoor is gekozen verdient ook geen schoonheidsprijs, luidt het commentaar. ’En dat zien we terug, zowel in de argwaan jegens de Griekse politiek, als in de invloed van de protestantse ethiek van de Europese politici.’

‘Europa is star te werk gegaan, is niet uitgestegen boven de armetierige benadering van harteloze boekhouders die niet verder kijken dan hun neus lang is. Het heeft de offers die de Griekse bevolking zich heeft getroost, geen eer aangedaan, zoals het hem betaamt.’

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

TA: Goud hervat opwaartse trend

Aanhangers van technische analyse zullen enthousiast zijn over onderstaande grafiek. De goudprijs heeft een opwaartse uitbraak gemaakt. Op de wekelijkse kaart maakte goud een top in augustus 2011 waarna het in een correctie-/consolidatiefase terecht kwam. Het maakte een dalende driehoek. Dit betekent steeds lagere prijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Prijzen goud en zilver onderuit bij opening COMEX

De prijzen van goud en zilver ging bij het openen van de handel op de COMEX plotseling onderuit. De reden: een plotselinge verkoopgolf van een kleine 8.000 contracten goud en een minstens zo grote hoeveelheid contracten zilver. Doordat deze contracten in zeer korte tijd de markt overspoelden zakte de prijs behoorlijk weg. De goudprijs zakte in twee minuten van €1346 naar €1335 per troy ounce en ging daarna nog eens €10 omlaag. De zilverprijs ging van €843 naar €833 per kilo en zakte een uur later nog verder tot €821 per kilo.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Spaanse bankensector gaat op de schop

Europa leent Spanje 37 miljard euro om zijn banken mee te ondersteunen. In ruil daarvoor moeten de genationaliseerde banken grondig op de schop.

De Europese Commissie gaf woensdag groen licht voor de herstructureringsplannen voor de Spaanse bankensector. Daarmee is de weg vrij voor de verstrekking van de eerder toegezegde hulpkredieten. Afgelopen zomer beloofden de eurolanden Spanje maximaal 100 miljard euro om de noodlijdende regionale banken mee overeind te houden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Column Kees de Kort | Geld uitgeven is ander verhaal

Het consumentenvertrouwen in de VS is sinds 2008 niet zo hoog geweest als nu. Maar Kees de Kort staat nog niet te springen: "Je kan wel enthousiast zijn, maar heb je ook geld om te besteden?"

Het consumentenvertrouwen in de VS is sinds 2008 niet zo hoog geweest als nu. Maar Kees de Kort staat nog niet te springen: "Je kan wel enthousiast zijn, maar heb je ook geld om te besteden?"

De ontwikkeling van de huizenprijzen is een vrij belangrijke variabele voor hoe mensen ze zich voelen, zegt Kees de Kort. "Die Amerikaanse huizenmarkt is het dal wel gepasseerd, er zit wel weer een beetje beweging in. Dat is voor het sentiment van het publiek een belangrijke factor. Als de huizenprijs niet meer daalt, maar een beetje stijgt en de vooruitzichten weer wat positiever worden, dan is er reden genoeg om weer enthousiast te worden."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs