EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39191 tot 39195 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Column Kees de Kort | 'Amerikanen optimistischer dan ik'

De lonen in de VS stijgen nog wel íets maar minder dan de inflatie, weet BNR's Kees de Kort. "Dus de koopkracht van álle Amerikanen staat onder druk. Altijd een slecht teken voor toekomstige bestedingen."

Als de bestedingen onder druk komen te staan, is dat een slecht teken voor toekomstige economische groei, legt De Kort uit. "Dit is een vrij serieuze, negatieve, ontwikkeling."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Herstel in de EU: Lonen 30-50% omlaag... in Spanje enzo.

Several weeks ago Europe officially entered a double dip recession, and based on various secondary economic indicators, even Europe’s primary economic powerhouse, Germany, is on the verge of negative economic growth. The reasons for Europe’s woeful macroeconomic state are numerous, but boil down to two primary ones: i) massive external imbalances among Eurozone nations (think soaring peripheral debt) coupled with the inability to devalue the common currency as that would mean a failure and collapse of the joint currency union, ii) a desperate need for the periphery to regain price competitiveness (via wages and labor costs) with Germany in order to arrest and collapse an unemployment rate (general, but especially youth) that not even the most optimistic pundits dare claim is sustainable.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Helft werknemers heeft weinig vertrouwen in eigen pensioenfonds

Van de werknemers die via hun werkgever pensioen opbouwen geeft een meerderheid van 55% aan weinig of helemaal geen vertrouwen te hebben in hun pensioenfonds. Opvallend is dat vooral de lager opgeleide werknemers en werknemers tussen de 35 en 45 jaar een groot wantrouwen ten aanzien van de oudedagsvoorziening. De bezorgdheid zit hem vooral in het gevoel dat het pensioen lager uitvalt en dat het inkomen op latere leeftijd dan mogelijk ontoereikend zal zijn.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Autoverkopen duikelen ruim 26 procent

November was opnieuw een zware maand voor autoverkopers. De verkoop van nieuwe auto's duikelde vorige maand met 26,4 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar tot 30.247 stuks. Dat maakten de brancheorganisaties RAI Vereniging en de Bovag maandag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Hoe rendement maken in tijden van financiële chaos? (Nassim Taleb)

Nassim Taleb was uitzonderlijk nog eens te gast op CNBC om zijn nieuwe boek Antifragile toe te lichten. In feite komt het erop neer op een uitleg hoe u kan profiteren van chaos, meer bepaald chaos in het financiële systeem.

Volgens Taleb hebben mensen nog steeds een verkeerd beeld over de economie en de beurs. Hij geeft enkele voorbeelden…

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs