EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39196 tot 39200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Staat haalt bijna 2,4 miljard op

De Nederlandse staat heeft 2,38 miljard euro opgehaald met de heropening van twee leningen met resterende looptijden van 3 en 6 maanden. Dat maakte het Agentschap van de Generale Thesaurie (DSTA) maandag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Beurzen hoger dankzij Chinese data

Op de Europese beurzen werden maandag kleine winsten geboekt. De handel werd gesteund door een goed cijfer uit China, waar de industrie voor het eerst in ruim een jaar weer groei liet zien.

,,De beurzen liggen er vriendelijk bij. De omzetten zijn wel laag. De grote fondsmanagers nemen geen risico's meer richting het einde van het jaar om het rendement niet in gevaar brengen. De obligatiemarkt staat wat onder druk door kredietverlagingen van de Europese noodfondsen, maar de aandelenmarkten varen op eigen kompas en zijn gematigd positief", aldus analist Tom Muller van Theodoor Gilissen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Hoezo Armoede? - documentaires

Arme mensen zijn van alle tijden, maar onze opstelling jegens hen is door de tijd heen veranderd. Ben Lewis neemt ons in zijn film vanaf het neolithicum mee op een tijdreis door de wereld van de veranderende armoede. Armoede is niet meer wat het geweest is. Hoe zijn wij door de eeuwen heen met armoede omgegaan en hebben we wat geleerd? Een hybride zoektocht vol animatie, archiefmateriaal en interviews.

Lees verder op vpro.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Hoe goedkoop zijn aandelen nu?

In deze zo goed als renteloze omgeving zijn het de sterke bedrijven met een oplopend dividend die interessant opportuniteiten bezorgen. Waar moeten beleggers anders naartoe met hun geld? De bergen cash die worden gecreëerd door de FED en door de bedrijven die niet weten wat ze er  mee moeten doen, hebben er voor gezorgd dat de obligatierente fors gedaald is.

Dit heeft ervoor gezorgd dat het dividendrendement van de aandelen uit de S&P 500 voor het eerst in de geschiedenis hoger ligt dan het rendement van High Yield obligaties. In vergelijking met de High Yield obligaties kan men dus  stellen dat aandelen momenteel goedkoop noteren. Een stijging van de aandelen drijft namelijk het dividendrendement naar beneden bij gelijkblijvende dividenden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Wie vormen het internationale bankenkartel?

Het is hier al veelvuldig aan de orde gekomen hoe ons geldsysteem een soort gecentraliseerd monopolie is gecontroleerd door de private internationale banken-elite. In onderstaande documentaire van PressTV wordt dit tot in de details uitgelegd. Ze maken duidelijk hoe groot de macht van dit kartel eigenlijk is en daarbij worden de belangrijkste namen en families genoemd die dit kartel vormen.

Lees verder op visionair.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs