EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39201 tot 39205
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Kleine winsten op Wall Street

De beurzen op Wall Street herstelden maandag in de eerste handelsuren enigszins van de stevige verliezen van de tweede helft van vorige week. De zorgen over de aanpak van de Amerikaanse staatsschuld, die verantwoordelijk waren voor de neergang van de koersen sinds de herverkiezing van president Barack Obama, werden echter niet volledig verdrongen.

Na bijna 4 uur handel stond de Dow-Jonesindex 0,3 procent hoger op 12.851 punten. De S&P 500 steeg ook 0,3 procent, tot 1384 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq klom 0,4 procent tot 2915 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Duitse bunds sluiten vrijwel onveranderd bij lage volumes

Duitse bunds zijn maandag vrijwel onveranderd gesloten ten opzichte van vrijdag, tijdens een handelsdag waarbij de volumes laag waren vanwege een feestdag in de Verenigde Staten, waar Veterans Day wordt gevierd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

'ECB schiet Grieken te hulp'

De Europese Centrale bank (ECB) verruimt de mogelijkheden voor Griekse banken om noodleningen te vragen aan hun centrale bank. Dat meldde de Duitse krant Die Welt maandagavond op zijn website.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Griekenland heeft 15 miljard euro extra nodig

Griekenland heeft mogelijk miljarden extra financiele steun nodig in de komende jaren, wanneer het uitstel krijgt om te voldoen aan zijn begrotingsdoelstellingen, meldt Bloomberg TV maandag op basis van een ontwerp-document van de zogenaamde trojka, de internationale kredietverstrekkers aan het noodlijdende land.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Moody's voorspelt economische stagnatie eurozone

Moody's Investors Service heeft zijn groeiramingen verlaagd voor de twintig grootste wereldeconomieen (G-20) en verwacht dat het bruto binnenlands product (bbp) van de eurozone volgend jaar zal stagneren na de krimp van dit jaar, maakt de kredietbeoordelaar maandag bekend.

Het zwakke herstel van de financiele crisis wordt volgens Moody's tegengewerkt door een terugval in de wereldhandel en volatiele kapitaalsstromen. Voor het bbp in de G-20-landen met ontwikkelde economieen voorziet het ratingbureau 2,7% groei in 2012, gevolgd door 3,0% in 2013 en 3,3% in 2014. Voor 2013 betekent dit een neerwaartse bijstelling met 0,5 procentpunt.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs