EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
36
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39211 tot 39215
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Waterschade

Lower Manhattan suffered severe flooding from Superstorm Sandy.

Lower Manhattan suffered severe flooding from Superstorm Sandy.

Trillions of dollars worth of stock certificates and other paper securities that were stored in a vault in lower Manhattan may have suffered water damage from Superstorm Sandy.

The Depository Trust & Clearing Corp., an industry-run clearing house for Wall Street, said the contents of its vault "are likely damaged," after its building at 55 Water Street "sustained significant water damage" from the storm that battered New York City's financial district earlier this week.

Lees verder op cnn.com
Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Het bloed gutst eruit in de bouwsector.

Daaruit blijkt dat het aantal WW-uitkeringen onder mensen werkzaam in de bouwnijverheid het afgelopen jaar met maar liefst 73 procent is gestegen.

Ruim 14.000 mensen die in de bouw werkten, zitten nu in de WW. Vorig jaar waren dat er nog 8300. "In geen enkele andere sector loopt het aantal werklozen in zo'n enorm tempo op" aldus Ramdas.

Lees verder op blikopnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Duits rapport legt zorg om steun Cyprus bloot

Cyprus is momenteel in gesprek met de internationale geldschieters over de voorwaarden voor een hulppakket ter waarde van zo'n 10 miljard euro. Het land kwam in de problemen toen twee van de grootste banken op het eiland grote verliezen leden door de herstructurering van de Griekse schulden eerder dit jaar.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

33 Roemeense bankiers en ambtenaren gearresteerd

De Roemeense autoriteiten hebben in totaal 33 bankiers en overheidsmedewerkers gearresteerd op verdenking van fraude en witwassen. Door de fraude zou de Roemeense staat 22 miljoen euro zijn misgelopen.

Onder meer zijn de vicevoorzitter van de Roemeense Ontwikkelingsbank en drie ambtenaren van het ministerie van Economische Zaken aangehouden.

Lees verder op niburu.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Amerikaanse verkiezingen centraal op beurzen

Hoewel het cijferseizoen nog niet helemaal voorbij is, gaat de aandacht op de wereldwijde beurzen aan het begin van deze week waarschijnlijk vooral uit naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dinsdag gaan Amerikanen naar de stembus om te kiezen wie hen de komende 4 jaar mag leiden: de Democratische president Barack Obama of zijn Republikeinse tegenstrever Mitt Romney.

Het belooft een spannende race te worden, want zaterdag spraken peilingen in de twee belangrijkste van de zogenoemde swing states, die beslissend zullen zijn voor de uitslag, elkaar tegen.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs