EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39211 tot 39215 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

'Soms een maaltijd overslaan door geldgebrek'

In Zeeland leven ruim 17.000 mensen op of onder de armoedegrens. Meer dan de helft van deze Zeeuwen zijn ouderen. Ze moeten soms maaltijden overslaan omdat ze geen geld meer hebben om eten te kopen.

Lees verder op msn.com
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

Banken Cyprus hebben tot 10 miljard nodig

Euroland Cyprus heeft tot 10 miljard euro aan noodsteun voor zijn zwakke bankensector nodig. Dat heeft president Panicos Demetriades van de Cypriotische centrale bank vrijdag gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

Obama haalt uit over begrotingscrisis VS

De Amerikaanse president Barack Obama heeft vrijdag hard uitgehaald naar de Republikeinen over de begrotingscrisis. Hij zei dat elke familie in de Verenigde Staten hogere belastingen kan verwachten na 1 januari als de Republikeinen niet instemmen met zijn plan om de belastingen voor de rijken te verhogen.

Obama zei dit in een toespraak in een speelgoedfabriek in Pennsylvania. Hij omschreef de Republikeinen als ,,Scrooges die voor de kerst een stuk steenkool'' willen geven. Hij zei niet te zullen accepteren dat een handvol Republikeinen in het Congres de verlenging van belastingverlagingen voor de middenklasse ,,gijzelt'' om lagere belastingen voor rijken te behouden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Washington houdt Wall Street aan de grond

De beurzen in New York stonden vrijdag nagenoeg onveranderd. Tegenvallend nieuws over de bestedingen in de Verenigde Staten en de aanhoudende onenigheid tussen Democraten en Republikeinen over de begrotingscrisis zorgden voor terughoudendheid.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel een fractie lager op 13.016 punten. De brede S&P 500 zakte 0,1 procent naar 1414 punten. De technologiebeurs Nasdaq daalde 0,2 procent tot 3006 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Opnieuw uitstel cijfers Griekse banken

Een deadline voor Griekse banken om met hun halfjaarresultaten naar buiten te komen, wordt verder opgeschoven naar 21 december.

Dat maakte het Griekse ministerie van Financiën vrijdag bekend.

De Griekse overheid had eerder de publicatie van de halfjaarcijfers uitgesteld naar 31 oktober en vervolgens naar eind november.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs