EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39216 tot 39220 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Waarom centrale banken goud uitlenen?

Bloomberg TV ging dieper in op de commotie omtrent de repatriëring van goud door onder meer Duitsland. De analist van dienst legt het proces uit waarom centrale banken oorspronkelijk (en nog steeds) uit goud uitlenen in de markt.

Volgens verschillende theorieën zouden de belangrijkste centrale banken al hun voorraden en reserves aan goud reeds uitgeleend hebben in de markt. Dat op zich hoeft niet meteen een probleem te vormen, tenminste, als niet alle partijen plots hun fysiek goud zouden opvragen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Italië en Spanje lenen weer iets goedkoper

Italië en Spanje zijn er in geslaagd om tegen een lagere rente geld binnen te halen op de obligatiemarkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Vragen en antwoorden woningmarkt en hypotheken

Het ministerie van Financiën heeft op 10 december een document gepubliceerd met antwoorden op een 26-tal vragen omtrent de woningmarkt en het kopen van een eigen woning. Deze brochure biedt onder andere informatie over overgangsrecht (renteaftrek en KEW), nieuwe hypotheken, restschulden en het loan-to-value ratio.

Lees verder op taxence.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Nederlanders in top EU-welvaart

Nederlanders horen bij de meest welvarende burgers van de Europese Unie. Dat blijkt uit cijfers die Europees statistiekbureau Eurostat donderdag publiceerde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Goudproductie Zuid Afrika in oktober 46% lager door stakingen

De goudproductie van Zuid-Afrika kwam in oktober 46% lager uit dan normaal als gevolg van een stakingsgolf die door het land ging. De stakingen legden de productie in de grootste goudmijnen stil, maar ook de productie van andere metalen viel door de onregelmatigheden lager uit dan normaal. Er werd bijvoorbeeld 23% minder ijzererts en 19% minder chroom uit de mijnen gehaald als gevolg van de stakingen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs