EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39236 tot 39240 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

'Griekenland moet terug naar de Drachme'

Griekenland moet weg uit de eurozone en weer terug naar de lokale valuta, de drachme. Die zal al snel de waarde van wc-papier innemen en dat zal dus veel pijn kosten, maar zo kan het land via de export de concurrentiepositie verbeteren en uiteindelijk weer opkrabbelen.

Dat zegt een meerderheid van de deelnemers aan de DFT peiling. Maar liefts 79% denkt dat het de beste keuze voor alle partijen is om de Grieken terug naar de drachme te laten gaan. Ongeveer de helft daarvan vindt zelfs dat de Hellenen helemaal uit de EU zouden moeten gaan.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Duizenden banen weg bij Osram

Siemens schrapt 4700 banen bij zijn verlichtingsdochter Osram. Dat maakte het Duitse elektronicaconcern vrijdag bekend. De ingreep moet in 3 jaar tijd 1 miljard euro aan kostenbesparingen opleveren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Aantal uitzenduren daalt weer

Het totale aantal gewerkte uren door uitzendkrachten is in het derde kwartaal met 3 procent gedaald ten opzichte van het tweede kwartaal. 

Dat blijkt uit vrijdag gepubliceerde cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Een kwartaal eerder was nog sprake van een toename, na drie achtereenvolgende kwartalen van krimp.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Duitse bestseller spreekt open en bloot over de opsplitsing van de Eurozone

David Marsh is chairman van London and Oxford Capital Markets en hij heeft zo zijn bedenkingen over wat er allemaal in de Eurozone gebeurt. In de ogen van Marsh is een oplossing voor de Eurocrisis verder dan ooit. Integendeel zelfs, de betrokken partijen verschansen zich steeds fanatieker in hun stellingen.

Marsh besteedt veel aandacht aan een boek ‘Rettet unser Geld!’ dat in Duitsland een bestseller is geworden. De auteur van de bestseller, Hans-Olaf Henkel, de vroegere voorzitter van de Duitse industriefederatie, gold in het verleden als een fervent voorstander van de euro. Henkel heeft meermaals een lans gebroken voor het handhaven van de muntunie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Eindmeet in de VS nog ver buiten bereik, de klok tikt ongenadig verder

House of Representatives Speaker John Boehner kwam gisterenavond met slecht nieuws daarbuiten: de besprekingen omtrent de ‘fiscal cliff’ zitten nog steeds muurvast. U.S. Treasury Secretary Timothy Geithner zou zich weinig soepel opstellen bij de onderhandelingen.

Maar Boehner had ook kritiek op president Barack Obama die hij een gebrek aan ‘serieux’ verwijtte. Obama stelde een oplossing voor Kerstmis in het vooruitzicht, maar zou tot dusver nog vrijwel geen enkele toegeving gedaan hebben. Ook de andere democraten die mee onderhandelen hebben de hakken in het zand gezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs