EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39241 tot 39245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Citigroup schrapt 11.000 banen

Het Amerikaanse bankconcern Citigroup schrapt wereldwijd 11.000 banen. Daarmee verdwijnt ongeveer 4 procent van de huidige werkgelegenhedi bij het bedrijf.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal woensdag naar verwachting hoger openen, waarbij de Amerikaanse futures de winst weten vast te houden ondanks een licht tegenvallend Amerikaans banenrapport.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.45 uur 41 punten hoger, de S&P 500 futures staan 3,50 punten hoger en de Nasdaq 100 futures winnen 1,0 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

'Wall Street begint hoger'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen woensdag waarschijnlijk licht hoger openen. Signalen dat de nieuwe Chinese leider de economische groei van het land wil stimuleren bieden wereldwijd enige steun aan de aandelenhandel. De winsten blijven naar verwachting echter beperkt door de aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Uit cijfers van loonstrookverwerker ADP bleek voorbeurs dat de werkgelegenheid in de private sector in de Verenigde Staten in november met 118.000 arbeidsplaatsen is toegenomen. Economen rekenden op een groei van 125.000 banen. De cijfers van ADP lopen vooruit op het officiële banenrapport van de Amerikaanse overheid, dat vrijdag verschijnt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Banengroei bedrijfsleven zwakt af

De werkgelegenheid in de private sector in de Verenigde Staten nam in november met 118.000 arbeidsplaatsen toe. Dat maakte loonstrookverwerker ADP woensdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Column Kees de Kort | Bankenunie is ver weg

Duitsland ligt dwars bij de vorming van een Europese bankenunie. En dat is niet alleen een politiek probleem, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Al vier jaar zijn de Duitsers er mee bezig om zeventien centrale banken en zes duizend banken samen te voegen. Er komt niets van terecht, ziet De Kort.

Waarom een bankenunie?

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs