EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3926 tot 3930
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Mario heeft er geen vertrouwen meer in

ECB-president Mario Draghi is nog niet klaar met het afbouwen van het opkoopprogramma. Hij suggereert volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort dat het nog wel even kan duren. Maar loopt de inflatie niet op? Jawel maar dat is tijdelijk, zegt Draghi. Maar hij heeft eigenlijk geen vertrouwen in de Europese economie.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Jack Ma: ‘Wanneer de handel stopt, begint de oorlog’

Jack Ma, de CEO van de Chinese webwinkel Alibaba, heeft tijdens een bezoek aan Australië een waarschuwing afgegeven aan het adres van de Amerikaanse president Donald Trump en diens protectionistische agenda.

Ma was in Melbourne om er het nieuwe hoofdkwartier voor Australië en Nieuw-Zeeland van Alibaba in te huldigen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Maakt Portugal zich op voor een vertrek uit de EU?

Portugal gold de afgelopen jaren als het schoolvoorbeeld van het succes van de Europese saneringspolitiek. De regering zette het mes in de inkomsten en vooral uitgaven, drong de staatsschuld terug en kon op die manier verrassend snel aanknopen met economische groei.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

Bill Gross: Centrale banken hebben geen weg terug

Centrale banken proberen koste wat kost de waarde van financiële activa zoals aandelen en obligaties te ondersteunen en daarom is het zeer onwaarschijnlijk dat zij hun stimuleringsprogramma's op een dag weer terug zullen draaien. Dat schrijft vermogensbeheerder Bill Gross van Janus Capital in zijn nieuwste column over de toestand van de wereldeconomie.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 7 februari 2017

De inflatie is terug

In het Duitse blad Bild stond onlangs een artikelt waarin de auteur gewag maakte van het op een breed front stijgen van de prijzen. Prijzen van veel voedingsproducten gingen met vele procenten tegelijk omhoog en hetzelfde zag je gebeuren bij de prijzen voor kleding. Er hangt echter verandering in de lucht en dat zal komende maanden steeds duidelijker worden. Inflatie is niet dood, integendeel! 

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs