EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3926 tot 3930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Duitsland verdedigt handelsoverschot

Zypries verklaarde dat de Duitse overheid maar een beperkte invloed heeft op het handelsoverschot dat vorig jaar een record van maar liefst 252 miljard euro bereikte.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Het Goed Nieuws Virus

Nieuwe cijfers over de Nederlandse economie doen vermoeden dat het allemaal nog veel beter gaat. Maar BNR-macro-econoom Kees de Kort bekijkt dit 'Goed Nieuws Virus' met argusogen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Een van de grootste pessimisten van het Pond verandert van mening

Theresa May verraste afgelopen dinsdag vriend en vijand door vervroegde verkiezingen aan te kondigen. Ze wil dat op 8 juni de Britten naar de stembussen gaan om een nieuwe regering te kiezen. Ondanks het feit dat haar Conservatieve Partij in de peilingen er goed voorstaat, blijft dit toch wel een grote gok.

Recent kwam er ook een verrassende draai bij een van de grootste pessimisten van het Britse pond. Deutsche Bank is sinds de uitslag van het EU-referendum in het Verenigd Koninkrijk al negatief gestemd over de toekomst van de Britse valutamunt, maar daar kwam recent dus een verandering in.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Olieminister Saoedi-Arabie pleit voor verlenging OPEC-productie-deal

De olieminister van Saoedi-Arabië wil de OPEC-productie-overeenkomst over een tijdelijke verlaging van de productie verlengen, maar met minder dan zes maanden. Dit meldde de Saoedische minister van energie Khalid Al-Falih donderdag.

Een verlenging van de overeenkomst tussen de OPEC-lidstaten en een aantal niet-lidstaten om de productie te verlagen is volgens de minister waarschijnlijk nodig, maar misschien voor minder dan zes maanden. De minister meldde dat een voorlopige overeenkomst is bereikt, maar dat nog niet alle OPEC-minister het akkoord hebben ondertekent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 20 april 2017

Video: Thierry Baudet over Assad, Syrië en Westerse interventie

Thierry Baudet zet zijn vraagtekens bij de poging van het Westen om Assad weg te krijgen uit Syrië. Hij vreest voor een herhaling van Irak en Libië, waar de regime change vooral heel veel ellende en onveiligheid heeft opgeleverd voor de plaatselijke bevolking.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs