Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 3926 tot 3930
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

Rijke Chinese emigrant wil vooral naar de Verenigde Staten

Rijke Chinezen willen vooral investeren in vastgoed in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit een onderzoek van het Hurun Institute. Vastgesteld werd dat 60 procent van de Chinese rijken – met een vermogen van meer dan 1,6 miljoen dollar – de volgende drie jaar vastgoed in de Verenigde Staten zou willen kopen.

Daarbij wordt vooral gekeken naar projecten in Los Angeles, San Francisco en Seattle. Uit het onderzoek bleek dat 15 procent van de financiële investeringen van de rijke Chinese klasse gelinkt is aan buitenlandse projecten.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

Bitcoin te koop in Zwitserse treinstations

In de Zwitserse spoorstations kunnen reizigers voortaan exemplaren van de virtuele munt bitcoin kopen. Dat heeft Schweizerische Bundesbahnen (SBB), de Zwitserse nationale spoorwegmaatschappij, bekend gemaakt.

Geïnteresseerden zullen bij de ticketautomaten in de stations Zwitserse franken tegen de bitcoin kunnen worden ingeruild. De maatschappij benadrukt wel dat het niet mogelijk zal zijn om de aankoop van treintickets met bitcoins te regelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

Britten zijn dol op schulden!

De lage rente lijkt langzamerhand haar uitwerking te krijgen. De vraag is alleen of de gewenste uitkomst, zoals die door de centrale banken wordt beoogd, wordt behaald. Op dit moment weet de lage rente er in het Verenigd Koninkrijk voor te zorgen dat steeds meer mensen zich in de schulden werken.

De meeste mensen onder ons zullen zijn opgevoed met de levensbeschouwing dat schulden niet goed voor ons zijn. Vanaf jongs af aan zijn de meeste mensen al bewust bezig geweest met het sparen van geld. De centrale banken zijn echter niet bepaald gecharmeerd van sparen. Zij zien liever dat we dit geld over de toonbank smijten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

Bitcoin blijft stijgen: 3 mogelijke verklaringen

Ondanks een jaar van diefstal en een onopgeloste interne oorlog blijft de prijs voor Bitcoin het goed doen. Bitcoin overleeft niet alleen, het is zelfs springlevend. In oktober steeg Bitcoin al 20%, sinds begin dit jaar staat er al bijna een verdubbeling op de tabellen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 31 oktober 2016

‘Waarom zowel Clinton als Trump zullen falen’

‘Het vreemdste is de gelijkenis tussen beide kandidaten. […] Geen van beide heeft aandacht voor al wat niet onmiddellijk van nut is. […] Geen van beide lijkt te geloven dat de wetten en sociale normen ook op hen van toepassing zijn. En geen van beide kan een controverse afsluiten door zijn ongelijk toe te geven, of door duidelijk uit te leggen hoe een fout is ontstaan en een verontschuldiging aan te bieden. Trump kan het woord ‘sorry’ amper uitspreken. Clinton zal dat makkelijker doen, maar op een minder geloofwaardige manier. […] De Amerikaan George Friedman maakt op zijn website Geopolitical Futures gehakt van beide presidentskandidaten. Friedman is een vermaard geopolitiek strateeg en de stichter van Strafor, een privé-consultancy die zich bezighoudt met alles wat met de nationale veiligheid te maken heeft. In mei 2015 verliet Friedman Strafor om Geopolitical Futures op te richten.