EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39251 tot 39255 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Griekenland onthult plan terugbetaling achterstallige schulden

Griekenland heeft donderdag aangegeven zodra het land de eerstvolgende tranche aan financiele steun ontvangt van zijn internationale schuldeisers de eerste stap te zullen zetten met betrekking tot het afbetalen van miljarden aan achterstallige schulden aan bedrijven en individuen uit de particuliere sector - waarbij sommige al een aantal jaren geleden terugbetaald hadden moeten worden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Wanbetaling op studentenleningen in Amerika neemt snel toe

Net als in Nederland lenen ook in Amerika veel studenten geld via de overheid. In het derde kwartaal leenden studenten $42 miljard bij, waarmee het totaal aan leningen eind september op $956 miljard stond. De kwaliteit van deze leningen blijkt niet zo goed, want de laatste cijfers van de New York Fed laten zien dat het aantal wanbetalingen snel toeneemt. Op 11% van alle leningen rust een betalingsachterstand van meer dan 90 dagen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Hoeveel schuld heeft China eigenlijk?

Van de schuldenpositie van westerse landen weten we alles. Dat de Griekse schuld 140% is van het nationaal inkomen, dat het streven voor Eurozonelanden 60% is, en dat de Verenigde Staten tobben met hun schuld. Hij bedraagt thans 17.000 miljard. Daarbij is inbegrepen die schuld die de Federale Overheid heeft aan zichzelf, maar toch. Het is zo’n 100 procent van het nationaal inkomen en dat is eigenlijk te veel.

Maar China dan? Hoeveel schuld heeft de overheid van dat land? En aan wie?

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Sancties Iran goed nieuws voor handel in goud

Johan Cruijff zei het altijd al: “Ieder nadeel heb z’n voordeel”. Dit gezegde gaat ook op wanneer we kijken naar het volgende: de sancties die de Verenigde Staten en Europa hebben opgelegd aan Iran, omdat het land weigerde te voldoen aan de eis van de Veiligheidsraad om te stoppen met het verrijken van uranium, heeft een bijwerking. De geldstromen van Iran zijn grotendeels aan banden gelegd. Hiermee moest de handel worden bemoeilijkt. Inmiddels is duidelijk dat er nu handel wordt gedreven met een ander middel: goud!

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Wall Street voorzichtig over begrotingsdeal

De beurzen op Wall Street stonden donderdag opnieuw op winst. Uitspraken van de Republikeinse leider John Boehner temperden echter het optimisme over de Amerikaanse begrotingsonderhandelingen en hielden de winsten in toom.

Na bijna 4 uur handel stond de Dow-Jonesindex 0,3 procent hoger op 13.019 punten. De S&P 500-index klom 0,4 procent tot 1415 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq won 0,6 procent tot 3009 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs