EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39256 tot 39260
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Zilvermijnen breken uit

Soms moet je alleen maar luisteren als de markten je iets proberen te vertellen.

Soms moet je alleen maar luisteren als de markten je iets proberen te vertellen.

Ik heb deze grafiek al eens laten zien.

[grafiek]

Opmerkelijk toch hoe sterk de zilvermijnen erbij liggen? En kijk eens naar het volume eergisteren! Hier wordt flink geaccumuleerd!

Hier is nog ééntje: Pan American Silver. “Paas” voor de vrienden.

[grafiek]

Yep. Dat is een uitbraak.

[...]

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Ook Ecuador wil fysiek goud repatriëren

Het begint een trend te worden: Goud repatriëren.  Na Zwitserland, Venezuela en Duitsland, is Equador het volgende land dat zijn goud terug naar huis wil halen. Ondanks dat Ecuador maar een goudvoorraad van 26,3 ton heeft, wil het toch graag zicht hebben op het eigen goud. Of in ieder geval op één derde deel van het fysieke goud. Via Zerohedge, kwam we bij een artikel van Bloomberg:

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

AEX fractioneel in de min

De beurs in Amsterdam is vrijdag licht lager begonnen. Ook de andere Europese beurzen lieten bij de opening overwegend kleine verliezen zien.

De vijf floppers van 2012: welke 5 fondsen had u moeten mijden om een nóg beter rendement te hebben?

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Amerikaanse ‘kater’ komt nog

De Eurozone glijdt weg in een spiraal die maar moeilijk te stoppen. De investeerders zochten wanhopig naar een veilig onderkomen en denken dat te hebben gevonden bij de dollar. Zowel de dollar zelf als de U.S. Treasuries zijn flink in koers gestegen. Terecht of niet?

Wanneer u het ons vraagt is het vertrouwen in de dollar op zijn zachtst gezegd misplaatst. De VS is er namelijk veel erger aan toe dan Europa, alleen weigeren de Amerikanen dat zelf in te zien. Uncle Sam en alles wat er bijhoort lijkt een oase van rust in een wanordelijke wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

De vier gevaarlijkste banken ter wereld

Deutsche Bank, Citigroup, HSBC en JP Morgan Chase zijn de gevaarlijkste systeembanken ter wereld. Zij moeten hun buffers flink verhogen. ING, de enige Nederlandse wereldwijde systeembank zit in de minst gevaarlijke categorie.

Dat blijkt uit een onderzoek van de Financial Stability Board (FSB). Deze FSB omschrijft 28 banken als wereldwijd systeemrelevant. Een omvallen van een van hen zou een gevaar zijn voor de wereldwijde stabiliteit.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs