EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39256 tot 39260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Voorzichtig Wall Street blijft positief

De beurzen op Wall Street stonden donderdag mede dankzij gunstige berichten over de Amerikaanse economie voor de tweede achtereenvolgende dag op winst. De onvrede van de Republikeinse leider John Boehner over de Amerikaanse begrotingsonderhandelingen hield de winsten echter beperkt.

Ruim een half uur voor het slot stond de Dow-Jonesindex 0,2 procent hoger op 13.015 punten. De S&P 500-index klom 0,4 procent tot 1415 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq won 0,6 procent tot 3011 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Koersen aandelen verder omhoog door positieve stemming

De beurzen hadden vandaag een goede dag en na een hogere opening kwam er in de laatste uren nog een verdere stijging bij. Na ongeveer een kwartier handel stonden zowel de AEX index als de BEL20 +0,6% hoger. De positieve stemming, die de laatste anderhalve week aandelen hoger zet, was vandaag ook weer duidelijk aanwezig.

Het optimisme onder beleggers kwam voort uit het vertrouwen en een goede oplossing voor de fiscal cliff maar ook gunstige macrocijfers uit de VS gaven de koersen een impuls. Een uur na opening van de Europese beurzen volgde echter een negatief macrocijfer uit Duitsland. Het aantal werklozen in Duitsland is wederom toegenomen al bleef het cijfer na corrigeren van seizoensinvloeden gelijk. Aan het einde van de ochtend volgde nog een Europees macrocijfer over het consumentenvertrouwen. Dit cijfer was niet goed maar wel volgens de verwachting van economen, de daling was van -25,7 naar -26,9.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Griekenland onthult plan terugbetaling achterstallige schulden

Griekenland heeft donderdag aangegeven zodra het land de eerstvolgende tranche aan financiele steun ontvangt van zijn internationale schuldeisers de eerste stap te zullen zetten met betrekking tot het afbetalen van miljarden aan achterstallige schulden aan bedrijven en individuen uit de particuliere sector - waarbij sommige al een aantal jaren geleden terugbetaald hadden moeten worden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Wanbetaling op studentenleningen in Amerika neemt snel toe

Net als in Nederland lenen ook in Amerika veel studenten geld via de overheid. In het derde kwartaal leenden studenten $42 miljard bij, waarmee het totaal aan leningen eind september op $956 miljard stond. De kwaliteit van deze leningen blijkt niet zo goed, want de laatste cijfers van de New York Fed laten zien dat het aantal wanbetalingen snel toeneemt. Op 11% van alle leningen rust een betalingsachterstand van meer dan 90 dagen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Hoeveel schuld heeft China eigenlijk?

Van de schuldenpositie van westerse landen weten we alles. Dat de Griekse schuld 140% is van het nationaal inkomen, dat het streven voor Eurozonelanden 60% is, en dat de Verenigde Staten tobben met hun schuld. Hij bedraagt thans 17.000 miljard. Daarbij is inbegrepen die schuld die de Federale Overheid heeft aan zichzelf, maar toch. Het is zo’n 100 procent van het nationaal inkomen en dat is eigenlijk te veel.

Maar China dan? Hoeveel schuld heeft de overheid van dat land? En aan wie?

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs