EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39266 tot 39270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Minder dan één op de tien Zweden voorstander van euro

Nooit eerder toonden zo weinig Zweden zich voorstander van een invoering van de euro. Vandaag zou minder dan één op de tien Zweden de eenheidsmunt willen, zo blijkt uit een onderzoek bij 5.500 Zweden dat vandaag gepubliceerd werd door het Zweedse nationale instituut voor de statistiek.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

'Europese economie kwakkelt komende 10 jaar'

Paul Polman, ceo van Unilever, is somber over de Europese economie. Polman verwacht de komende tien jaar een stagnatie van de economische groei.

Paul Polman, ceo van Unilever, is somber over de Europese economie. Polman verwacht de komende tien jaar een stagnatie van de economische groei.

Ook geen goed nieuws voor de Amerikanen. De Amerikaanse overheid zal blijven worstelen met de begroting.

Dat laat de topman van de multinational weten aan persbureau Bloomberg. “We kunnen minimaal tien jaar trage groei verwachten en ik zie niet in wat dat kan veranderen”, aldus Polman. “Als je ervanuit gaat dat het niet zo is, hou je jezelf voor de gek. Ik hoop voor Europa dat ik fout zit, maar zelfs dan zijn ze we beter uit als we een ander startpunt pakken. Zaak is om de realiteit onder ogen te komen.”

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Wall Street begint met winst

In New York zijn de Amerikaanse beurzen woensdag met winsten begonnen. De aandacht is vooral gericht op de Amerikaanse centrale bank, die later op de dag de uitkomsten van de tweedaagse beleidsvergadering bekend zal maken.

De Dow-Jonesindex noteerde na enige minuten handelen 0,3 procent hoger op 13.284 punten. De brede S&P 500 klom 0,3 procent tot 1432 punten en de technologiebeurs Nasdaq steeg ook 0,3 procent tot 3032 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

'Wall Street opent licht hoger'

De beurzen in New York openen woensdag naar verwachting vlak tot licht hoger. De focus is vooral gericht op de Amerikaanse centrale bank, die later op de dag de uitkomsten van de tweedaagse beleidsvergadering bekend zal maken.

Economen verwachten dat de Federal Reserve (Fed) woensdag een nieuw programma voor de aankoop van obligaties zal aankondigen. Het oude opkoopprogramma loopt eind dit jaar af. Fed-voorzitter Ben Bernankezal na de afloop van de vergadering een persconferentie houden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal woensdag naar verwachting hoger openen, in aanloop naar het Fed-rentebesluit later op de dag, waarbij de markt rekent op een verdere versoepeling van het monetair beleid door de Amerikaanse centrale bank.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.45 uur 20 punten hoger, de S&P 500 futures stijgen 0,60 punten en de Nasdaq 100 futures winnen 6,75 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs