EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39281 tot 39285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Grafiek: In welke landen groeide de staatsschuld na 2008 het meest?

Op het blog ftense.com verscheen een grafiek die in kaart brengt welke landen de meeste schulden hebben gemaakt sinds 2008. De landen zijn op volgorde gezet van de grootste cumulatieve toename van de staatsschuld in verhouding tot het BBP van het betreffende land. Op deze schaal kan de schuldengroei van landen onderling vergeleken worden. De uitkomst zal u waarschijnlijk niet verbazen...

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Tijdperk van besparingen in de VS is nu pas aangebroken

De Amerikanen zullen op een andere manier leren denken over geld en over het besteden van geld. In het verleden werd een credit card dezelfde status als cash geld toegekend, het aangaan van schulden werd als de gewoonste zaak in de wereld beschouwd.

We leven nu echter in het tijdperk van deleveraging. De overheden in de meeste geïndustrialiseerde landen moeten in versneld tempo hun schulden afbouwen, particulieren zullen hetzelfde moeten doen. Dat betekent volgens Comstock Partners dat de VS aan de vooravond van een heel ander tijdperk staan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

IMF: onzeker of Portugal doelen haalt

Portugal kan door de slechte economische omstandigheden mogelijk niet aan de voorwaarden voor financiële steun voldoen. Dat liet het hoofd van de IMF-missie in Portugal, Abebe Selassie, woensdag weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Productiekosten penny en nickel nog steeds veel hoger dan nominale waarde

De kosten voor het maken en distribueren van een 'penny' en een 'nickel' (de Amerikaanse centen en stuivers) zijn dit jaar een stuk lager uitgevallen dan vorig jaar, voornamelijk door een prijsdaling van de grondstoffen koper, nikkel en zink. Desondanks zijn de kosten die gemaakt worden voor deze muntstukken nog steeds twee keer zo hoog als de nominale waarde. In 2012 moest de US Mint $109,2 miljoen bijleggen op de productie van pennies en nickels.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Italiaanse 1-jaarsrente laagst sinds maart

Italië heeft woensdag 6,5 miljard euro opgehaald met een veiling van 1-jarige staatsleningen en betaalde daarop een rente van 1,46 procent. Dat is het laagste niveau sinds maart.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs