EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39281 tot 39285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Damrak vlak van start

Het Damrak houdt zich bij opening goed staande na de opmars van vorige week. Blikvanger is het aandeel Dockwise, dat omhoog schiet na een overnamebod door baggeraar Boskalis.

De beurs in Amsterdam opende aanvankelijk in de min. Ook de andere Europese beurzen begonnen met verliezen. Beleggers namen gas terug na 5 winstbeurten op rij. De ogen bleven daarbij gericht op Brussel waar de onderhandelingen over verdere noodhulp aan Griekenland worden vervolgd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Zijn we op weg naar een ramp van Bijbelse afmetingen?

Aan doemdenkers geen gebrek tegenwoordig, maar de waarschuwingen van sommige van die superpessimisten kunnen we niet zo maar langs ons neer leggen. De legendarische investeerder Jeremy Grantham, verbonden aan GMO, heeft een wereldbeeld voor ogen dat ons even de daver op het lijf joeg.

Oordeel zelf: de wereld is op weg naar een ramp van Bijbelse afmetingen, tenminste als we Grantham mogen geloven. De wereld heeft volgens de man een permanente “paradigm shift” ondergaan, waarbij het aantal mensen dat op aarde leeft een kritische grens heeft overschreden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Wal-Mart roept Black Friday uit tot beste ooit

Vrijdag was het langverwachte moment aangebroken: de dag na Thanksgiving worden de eindejaarsverkopen in de VS op gang geschoten. We krijgen nu een koopgolf in de distributiesector die zal aanhouden tot de avond voor oudejaar. Voor de winkelketens is dit zonder enige twijfel de belangrijkste periode van het jaar.

Wal-Mart werd letterlijk bestormd door koopjesjagers. In totaal werden 10 miljoen transacties geregistreerd, wat neerkomt op 5.000 transacties per seconde. Bill Simon, CEO van de grootste warenhuisketen in de wereld, liep Black Friday uit tot de beste ooit en bedankte de 1,3 miljoen medewerkers van het bedrijf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Economie VS moet beursopmars steunen

Het goede nieuws moet vooral uit de Verenigde Staten komen; in Europa zijn alle ogen weer gericht op de slepende onderhandelingen over nieuwe noodleningen voor Griekenland.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Nikkei boekt opnieuw winst

In Tokio waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, boekte de beurs vandaag een kleine winst. De grote Japanse exportbedrijven wisten de plussen verder uit te breiden door de aanhoudende verzwakking van de Japanse yen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs