EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39296 tot 39300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 november 2012

'Vlakke opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal maandag waarschijnlijk vlak openen. Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. De stemming zal deze week worden bepaald door de laatste stroom van derdekwartaalresultaten en Europese economische cijfers. Ook zal worden gelet op de ontwikkelingen rond Griekenland.

,,De AEX opent nagenoeg ongewijzigd. De overeenstemming in het Griekse parlement biedt enige hoop voor verdere hulp aan het noodlijdende land. Slechte economische cijfers uit Japan zetten de stemming daarentegen weer wat onder druk. Het blijft aanmodderen en het is wachten op macro-economische cijfers uit de eurozone, die later deze week worden vrijgegeven", aldus marktanalist Ingrid Eltink van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Nikkei kent zesde verliesbeurt op rij

De beurs in Tokio is maandag, voor de zesde handelsdag op rij, met verlies gesloten. De stemming werd gedrukt door een krimp van de Japanse economie in het derde kwartaal en de aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis, de zogeheten fiscal cliff, in de Verenigde Staten. De Nikkei eindigde 0,9 procent lager op 8676,44 punten.

Toyota en Honda verloren 1,8 en 1,3 procent nadat bleek dat de verkopen van Japanse autofabrikanten in oktober hard onderuit zijn gegaan vanwege de eilandenruzie tussen Japan en China.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Kan het nieuwe biljet van 5 euro de eurozone redden?

De beslissing van de Europese Centrale Bank om in mei 2013 een nieuw bankbiljet van vijf euro te introduceren zal op zich weinig gevolgen hebben, maar is wel van groot symbolisch belang, schrijft de Free Exchange blog van The Economist.

De beslissing van de Europese Centrale Bank om in mei 2013 een nieuw bankbiljet van vijf euro te introduceren zal op zich weinig gevolgen hebben, maar is wel van groot symbolisch belang, schrijft de Free Exchange blog van The Economist.

Sinds ECB-voorzitter Mario Draghi een paar maanden geleden beloofde om 'te doen wat nodig is' om de euro te redden en ongelimiteerd obligaties van probleemlandenop te gaan kopen indien nodig is het relatief stil bij de ECB en de BoE (Bank of England).

De 'monetaire bazooka' is voorlopig nog niet bovengehaald, maar volgens de meeste experts is dat slechts een kwestie van tijd – tot een land (waarschijnlijk Spanje) officieel aanklopt bij het reddingsfonds.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Komende week: Recessie in heel Europa of toch niet

Donderdag komen onder meer Duitsland, Frankrijk, Italië en Nederland met de eerste schattingen van de economische ontwikkeling in het derde kwartaal. Daarnaast blijkt die dag uit cijfers van Europees statistiekbureau Eurostat of de eurozone als geheel in een nieuwe recessie terecht is gekomen.

De euro-economieën krompen in het tweede kwartaal gemiddeld met 0,2 procent ten opzichte van het eerste kwartaal. De ontwikkelingen liepen echter behoorlijk uiteen. Waar de Franse economie voor het tweede kwartaal op rij stagneerde, boekte Duitsland nog een plus van 0,3 procent. De Nederlandse economie groeide met 0,2 procent op kwartaalbasis. Spanje en Italië boekten een stevige krimp.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 12 november 2012

Waarom de ons beloofde jobs nooit meer zullen komen

De Amerikaanse economie komt er stilaan weer bovenop, maar toch verbeteren de werkloosheidscijfers niet. Op Vox EU schrijven de professoren Henry Siu en Nir Jaimovich dat een economie zich kan stabiliseren terwijl de werkloosheid desastreus blijft omwille van de toenemende mechanisatie en automatisering.

Sinds het einde van de Grote Recessie in juni 2009 groeide het Amerikaanse bbp pro capita met 3,6% terwijl de tewerkstellingsgraad (die gedurende de recessie al 5,5% verloor) met nog eens mey 1,8% daalde.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs