EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39296 tot 39300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Zilverprijs kan nog met factor 5 stijgen!

In The Telegraph gelezen: een interessant artikel over zilver in de vorm van een interview van Emma Wall met fund manager Ian Williams. Deze neemt geen blad voor de mond, hij is uitermate bullish voor zilver, zijn favoriete belegging van het moment. De zilverprijs kan volgens Williams in de komende jaren met een factor 5 stijgen!

Zilver staat volgens Williams op het punt om een volgende sterke fase van de bull market te betreden, waarbij de prijs voor een troy ounce zilver kan stijgen tot 165 dollar. Bovendien hoeven we niet eens zo lang geduld te hebben alvorens prijzen boven 150 dollar te zien. Williams mikt op oktober 2015.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

'Amsterdamse beurs opent hoger'

''De AEX begint 1,5 punt hoger en lijkt opnieuw een poging te wagen om op de hoogste slotkoers van het jaar te eindigen. Aziƫ staat in het groen door positief nieuws uit China. Daarnaast is het wachten op macro-economische cijfers."

"In Europa en de VS zullen de inkoopmanagersindexen bekend worden gemaakt. Ook wordt uitgekeken naar het Amerikaanse banencijfer van loonstrookverwerker ADP'', aldus marktanalist Martijn Weller van IG Netherlands.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent hoger

De AEX opent naar verwachting hoger, waarbij de aandacht van de beleggers uitgaat naar een reeks macro-publicaties gedurende de handelsdag en de ontwikkelingen omtrent de dreigende fiscal cliff in de VS.

De AEX sloot 0,1% hoger op 337,62 punten. De Midkap eindigde vlak op 524,09 punten. De ASX eindigde met 0,1% verlies op 388,79 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Nikkei eindigt hoger

De beurs in Tokio is woensdag hoger gesloten. Beleggers gingen op zoek naar veiligere havens en kochten aandelen van retailbedrijven en staalconcerns. De exportbedrijven werden daarbij van de hand gedaan door de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten. De Nikkei eindigde 0,4 procent hoger op 9468,84 punten.

Het Japanse detailhandelsconcern Fast Retailing klom 3 procent nadat de eigenaar van de kledingketen Uniqlo liet weten dat de omzet van winkels die langer dan een jaar open zijn vorige maand met 13,7 procent is gestegen. Sharp zette de stijging voort met een winst van 4 procent. De Amerikaanse chipmaker Qualcomm bevestigde tot 120 miljoen dollar te investeren in het noodlijdende technologiebedrijf.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 5 december 2012

Extra Europees overleg over bankentoezicht

Er komt een extra vergadering over het Europees bankentoezicht. De ministers van Financiƫn van de 27 EU-landen zullen woensdag 12 december opnieuw bijeenkomen. Dat maakte voorzitter Cyprus bekend. Overleg in Brussel leidde dinsdag nog niet tot een eindakkoord.

Het is de bedoeling dat de ministers het voor het einde van het jaar eens worden over een toezichthouder op het Europees bankwezen. Het toezicht komt onder verantwoordelijkheid van de Europese Centrale Bank (ECB), maar zal volledig gescheiden zijn van het monetaire beleid van de ECB.

Lees verder op ad.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs