EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39301 tot 39305
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent licht hoger

De AEX opent naar verwachting donderdag licht hoger, vooral op grond van het positieve slot op de Aziatische markten. De aandacht gaat donderdag uit naar bedrijfsresultaten en banendata uit de VS.

Handelaar Cees Smit van Today's Beheer verwacht een plus van 0,5 punt voor de AEX, nog voordat Shell met zijn kwartaalbericht naar buiten trad. "En dat ligt meer aan Azie dan aan Wall Street waar de beurzen niet sprankelden", aldus Smit.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Nikkei eindigt licht hoger

De beurs in Tokio is donderdag licht hoger gesloten. Een verbetering van de industriële activiteit in China bood enige ondersteuning aan de handel. De winst bleef beperkt door forse koersverliezen in de Japanse technologiesector. De Nikkei eindigde 0,2 procent hoger op 8946,87 punten.

Panasonic duikelde ruim 19 procent na een winstwaarschuwing. Het Japanse elektronicabedrijf verwacht dit boekjaar een verlies te lijden, terwijl eerder werd gerekend op een winst. Het concern kampt met slechte prestaties bij zijn televisie-onderdeel en met de dure yen. TDK en Fujifilm Holdings schroefden de winstverwachtingen ook terug en zakten meer dan 4 procent. De aanbieder van mobiele telefonie Softbank, die zijn Amerikaanse branchegenoot Sprint Nextel wil overnemen, klom 3,6 procent na beter dan verwachte kwartaalresultaten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

'Sandy kost NYC 200 miljoen dollar per dag'

Door de nasleep van orkaan Sandy loopt de stad New York zo'n 200 miljoen dollar per dag mis. Dit omdat de handel op allerlei terreinen een flinke deuk heeft opgelopen. Dat zei John Liu, penningmeester van de Amerikaanse metropool, donderdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

'Transportbedrijven zakken verder in crisis'

Nederlandse transportbedrijven zakken steeds dieper weg in de financiële malaise.

Nederlandse transportbedrijven zakken steeds dieper weg in de financiële malaise.

Omzet, bedrijvigheid en winst dalen. Meer dan de helft van alle ondernemers vindt dat de situatie in de sector afgelopen maanden verder is verslechterd, en er is geen verbetering in zicht.

Ruim 40 procent van de leden heeft weinig tot veel te weinig opdrachten. Volgens TLN is de orderportefeuille nu net zo slecht gevuld als op het dieptepunt van de crisis in het tweede kwartaal 2009.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit verdeeld

Wall Street is woensdag verdeeld gesloten, nadat de Amerikaanse aandelenbeurzen twee dagen waren gesloten als gevolg van de orkaan Sandy.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,1% lager op 13.096,46 punten. De breed samengestelde S&P 500 sloot vlak op 1.412,16 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,4% afstond tot 2.977,23 punten.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs