EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39306 tot 39310 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Peter Schiff over de échte fiscale afgrond

Dit is VERPLICHT kijkmateriaal voor de lezers van Slim Beleggen!

Dit is VERPLICHT kijkmateriaal voor de lezers van Slim Beleggen!

We horen Peter Schiff altijd graag bezig in zijn toespraken, met enorme passie en bovenal slaat hij altijd de nagel op de kop.

Recent gaf Schiff opnieuw een uitgebreide kijk op de Mises University op de aanstormende fiscale afgrond in de VS en hoe beleggers de rand kunnen en moeten vermijden.

[video]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Ford verwacht ook komende jaren nog depressie in Europese autosector

Ford-topman Mark Fields verwacht dat de automarkt in Europa ook de volgende jaren nog in een "depressie" zal blijven zitten. Hij ziet wel expansiemogelijkheden in de Verenigde Staten en in het Verre Oosten. Zo wil de groep zijn aanwezigheid in China de komende drie jaar verhogen. Dat heeft hij verklaard in de marge van het autosalon van Los Angeles.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Wall Street hoopt op begrotingsdeal

Op Wall Street overheerste woensdag de hoop dat politici het eens worden over de aanpak van het gapende begrotingstekort. Daarmee zou de zogenoemde 'fiscal cliff', waarbij automatische bezuinigingen en lastenverzwaringen het economische herstel in gevaar brengen, kunnen worden voorkomen.

Beleggers putten moed uit uitlatingen van John Boehner, de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Hij zei dat zijn partij bereid is belastingverhogingen te slikken, als de Democraten instemmen met bezuinigingen. Boehner zei erop te vertrouwen dat een compromis kan worden bereikt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Fed: angst voor fiscal cliff remt productie

Steeds meer Amerikaanse bedrijven maken zich zorgen over de zich voortslepende politieke discussie over de aanpak van het begrotingstekort. Dat schrijft de Federal Reserve, de Amerikaanse centrale bank, in zijn Beige Book, een rapport over de economie dat acht keer per jaar verschijnt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Egyptische beurs weer onderuit

De Egyptische beurs is woensdag voor de tweede keer hard onderuit gegaan. Nadat zondag al een verlies van 10 procent werd geboekt, daalde de koers van de EGX30 woensdag opnieuw met 4,6 procent. Aanleiding zijn de decreten die president Mohammed Morsi heeft uitgevaardigd waarmee hij bijna de absolute macht in handen heeft gekregen.

De decreten van Morsi hebben een golf van onrust in gang gezet. Niet alleen daalden de beurskoerzen, ook kwamen zo'n tweehonderdduizend mensen af op een betoging tegen de president.

Lees verder op metronieuws.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs